Concursuri, proiecţie de film şi slujbe în cadrul "Săptămânii căsătoriei", la Sighişoara

Primăria Sighişoara şi mai multe fundaţii vor organiza, în perioada 7 - 14 februarie, "Săptămâna căsătoriei", în cadrul căreia vor avea loc concursuri, proiecţie de film şi slujbe, evenimentul având loc în premieră naţională, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
7 afișări

Responsabilul Primăriei Sighişoara cu acest eveniment, Dana Burja, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că "Săptămâna căsătoriei" va fi organizată, în premieră naţională, la Sighişoara, în perioada 7 - 14 februarie, şi va cuprinde mai multe acţiuni dedicate cuplurilor căsătorite.

"Va fi un concurs la un post de radio local, cu premii pentru participanţi, constând în cine romantice, bilete gratuite la spa şi la saloane de înfrumuseţare, toate premiile fiind obţinute din sponsorizări. Vom invita, în 14 februarie, la Primărie, câteva cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie, pentru a le premia. Un număr de zece cupluri din cele 14 identificate de noi au confirmat participarea la festivitate", a declarat Burja.

Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului "Săptămâna căsătoriei", la Cinema "Aristocrat" din Sighişoara va rula o comedie romantică, "You again".

"La unele dintre biserici, vor fi slujbe dedicate căsătoriei. Sărbătorirea Săptămânii căsătoriei este o premieră la nivel de ţară", a spus Burja, precizând că în Sighişoara sunt biserici de rit evanghelic, romano-catolic, unitarian şi ortodox.

"Săptămâna căsătoriei" de la Sighişoara are loc la iniţiativa Fundaţiei "Metro Ministries" (Rhema), cu sprijinul municipalităţii şi cu participarea Fundaţiei "Veritas".

Scopul evenimentului este promovarea căsătoriei şi a valorilor familiei în societate şi în lume, dar şi de a oferi o oportunitate pentru fiecare cuplu de a-şi celebra, îmbunătăţi şi îmbogăţi mariajul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici