Copiii Andreei Esca vorbesc despre hainele lor preferate la "Ce se întâmplă, doctore? "

Copiii Andreei Esca vorbesc despre hainele lor preferate în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", care va fi difuzată de la ora 10.00 la Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
3 afișări

Primăvara este momentul mult aşteptat în care toată lumea dă cojocul pe hainele lejere. Copiii sunt fascinaţi de hăinuţele la modă, iar în tendinţe sunt culorile vii, dungile şi motivele marinăreşti.

Sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", telespectatorii vor vedea ce haine preferă Alexia şi Aris, copiii Andreei Esca, Elena, fetiţa Loredanei, şi micuţii Mihaelei Cernea. Alexia şi-a descoperit de curând o nouă pasiune: aceea de a fi stilista fratelui său şi chiar face o demonstraţie la "Ce se întâmplă, doctore?" şi arată cum îi alege o ţinută lui Aris.

În aceeaşi ediţie, fanii emisiunii vor afla ce mănâncă Giulia Anghelescu înainte şi după ce face sport. Nu puţine sunt persoanele care greşesc în această privinţă şi tocmai de aceea Giulia este consiliată de un antrenor personal, care o ajută să aibă grijă şi de partea de alimentaţie, nu doar de cea de mişcare.

Numeroase site-uri pun la dispoziţia utilizatoarelor aflate în căutarea siluetei perfecte reţete şi formule care "garantează" eliminarea toxinelor. Oricine este tentat să apeleze la astfel de cure de detoxifiere ar trebui să fie atent şi să ţină cont de faptul că unele cure drastice, cu laxative sau diuretice, duc mai degrabă la slăbire bruscă şi la carenţe grave şi mai puţin la detoxifiere. Ce spun specialiştii şi ce a încercat pe propria piele în materie de detoxifiere actorul Bebe Cotimanis, telespectatorii pot vedea sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici