Corina Bud şi Edy Vasile au câştigat marele premiu al sezonului al 11-lea "Dansez pentru tine"

Perechea formată din cântăreaţa Corina Bud şi Eduard Vasile şi antrenată de Bogdan Boantă a câştigat, vineri seară, în urma voturilor publicului, trofeul celui de-al 11-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" şi marele premiu de 60.000 de euro, potrivit Pro TV.

Urmărește
4 afișări

Cea mai tensionată emisiune din întregul sezon a adus în faţa telespectatorilor cele mai iubite, votate şi mai bine punctate trei perechi ale ediţiei, în ultima şi cea mai importantă luptă. Corina Bud şi Edy, Roxana Ionescu şi Ştefan şi Lavinia şi Decebal au trecut prin accidentări, dureri şi momente de cumpănă, iar vineri seară au putut să-şi demonstreze pentru ultima dată în concurs talentul în paşi de dans contemporan în ploaie, primul dans din competiţie, căruia i s-a adăugat un dans la alegere dintre cele realizate în cele şase ediţii anterioare.

Astfel, Corina Bud şi Edy Vasile au dansat disco, Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă au ales un dans ţigănesc, iar Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja au dansat rumba.

În urma voturilor publicului, pe locul al doilea s-a situat perechea formată din cântăreaţa Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă, care a câştigat un premiu de 20.000 de euro. În plus, cei doi sunt câştigătorii premiului de popularitate din partea Pro TV, în valoare de 4.000 de euro.

Ocupanţii locului al treilea sunt Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja, care nici ei nu au plecat cu mâna goală acasă, ci cu un premiu de 15.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici