Corina Caragea, pentru prima dată în ipostaza de DJ, la Music FM

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV din Sport, Corina Caragea, a testat sâmbătă, pentru prima dată, şi ipostaza de DJ, lansând o nouă emisiune la Music FM, cel mai nou radio din familia ProFM, informează un comunicat.

Urmărește
2 afișări

Corina a lansat sâmbătă, între orele 18.00 - 20.00, emisiunea "StarList" ce va fi difuzată la fiecare sfârşit de săptămână, la Music FM, pe frecvenţa 103.8 FM.

Fie că au sau nu legătură cu muzica sau cu radioul, vedetele sunt invitate să aleagă dintr-un playlist melodiile pe care le ascultă cu placere şi să îi încânte şi pe ascultători, împărtăşindu-le totodată preferinţele lor muzicale.

"Am avut misiunea dificilă de a alege câteva piese dintr-o listă lungă de melodii foarte frumoase, de dragoste, şi sper că ascultătorii au fost pe aceeaşi frecvenţă cu mine", spune Corina Caragea, ale cărei cântece preferate au fost "It Must Have Been Love", al trupei Roxette, "Supergirl", al trupei Reamonn, "I just Can't Stop Loving You" - Michael Jackson şi "Wind of Change" - Scorpions. Caragea a amintit totodată că trupa Scorpions va susţine un concert la Budapesta în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici