Cornel Ilie organizează un concert special, de ziua sa

Anul acesta Cornel Ilie a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere printr-un concert special, împreună cu fanii trupei Vunk, dar şi cu o mulţime de prieteni., printr-o petrecere, într-un club bucureştean, informează un comunicat al MediaPro Music.

Urmărește
8 afișări

La cei 35 de ani, artistului îi vor fi alături Miţă (Bere Gratis) împreună cu Liana Stanciu, Dan Teodorescu (Taxi), Gabriel Cotabiţă, Oana (Bebeluşa), Keo, Hi-Q, Alexandra Ungureanu, trupa Zero, Fly Project, Impact şi mulţi alţii.

Petrecerea numită "Ziua mea e noaptea voastră", va avea loc joi, 26 mai, în clubul La Muse începând cu ora 21:30. Mai mult decât atât, cu această ocazie, Vunk a pregătit un show impresionant, cu proiecţii video spectaculoase, artificii dar şi duete cu alţi artişti, numele acestora rămânând supriză până în seara evenimentului.

Trupa Vunk s-a lansat în 1999, sub numele de Vank, nume format din iniţialele membrilor (Victor, Alex, Nicu şi Cornel). În luna noiembrie a aceluiaşi an, apare şi primul album numit "Voyeur" ce conţine 10 piese. Nu după mult timp Vank intră pe toate canalele radio-tv din ţară cu piesa "Noi o scoatem la capăt". Cel de-al doilea album, "6 piese de 5 stele" apare în 2001, avand ca prim sigle de promovare "Regele şoselelor". În 2004, Vunk revine cu un album best of, pe care apar hiturile trupei lansate de-a lungul timpului, printre care se numara: "1000", "Baladă pentru o minune", "Lângă inima mea vine inima ta", "Iubire cu împrumut" şi altele. La împlinirea a 10 ani de cariera şi după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventeaza, revenind într-o nouă formulă şi sub un nou nume: Vunk. În acest moment trupa Vunk este compusă din Cornel, Nicu şi Bogdan. În noiembrie 2010, Vunk şi-a lansat noul album, "Ca pe vremuri", la MediaPro Music.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici