Cosmin Agache l-a făcut KO pe Leonard Doroftei la beatbox

Cosmin Agache, unul dintre finaliştii emisiunii "Românii au talent", de la Pro TV, l-a făcut KO pe Leonard Doroftei la beatbox, joi, în studioul emisiunii "LOL" difuzată de postul MTV, informează un comunicat.

Urmărește
8 afișări

Cosmin Agache a venit la emisiunea "LOL", prezentată de DJ-ii ProFM Greeg şi Marius Onuc, să vorbească despre talentul său şi despre competiţia "Românii au Talent" care i-a adus faimă şi să facă în direct pentru fanii săi o noua reprezentaţie. Alături de el în studioul emisiunii s-a aflat şi Leonard Doroftei, celebrul pugilist român care a luat şi el câteva lecţii de beatbox de la Cosmin.

Cosmin, zis şi "Gaza", i-a arătat lui Doroftei că, deşi la box mai are multe de învăţat, la beatbox este campion şi nu poate fi bătut la nicio categorie. El le-a explicat prezentatorilor cum şi-a descoperit această pasiune şi şi-a exprimat dorinţă de a mai participă la încă o ediţie "Românii au Talent", lucru pe care totuşi nu îl va face pentru că doreşte să le dea şi altora şansa să câştige.

La rândul lui, Leonard Doroftei a povestit la "LOL" despre motivul pentru care s-a apucat de box şi anume pentru a nu se mai bate cu alţi copii pe stradă. El şi-a adus aminte şi de vremurile de demult şi a povestit că în timpul unui cantonament a împlinit 18 ani şi a sărbătorit cu o conservă de ton şi un pahar de vin de la care s-a şi ameţit.

Din studio nu au lipsit nici Allyx - patru fete frumoase înarmate cu mult talent, care au reuşit să îi vrăjească pe Greeg şi Onuc cu viorile lor. Deşi trupa a luat naştere în urmă cu doar două luni, fetele au deja un prim videoclip şi 11 piese înregistrate.

Fetele au declarat că niciuna dintre ele nu are prieten, iar cea mai curajoasă dintre ele le-a arătat prezentatorilor unul dintre cele cinci tatuaje de pe trupul său, dar şi cercelul din limbă.

Peretele "LOL" s-a mai îmbogăţit cu încă două cadouri, fetele de la Allyx dăruindu-le lui Greeg şi Onuc brăţările pe care le-au purtat în timpul filmărilor la videoclipul "High Level". La rândul lui, Cosmin Agache le-a făcut cadou prezentatorilor şapca pe care a purtat-o în finala "Românii au Talent". Aceasta se alătura şepcii purtate de Adrian Ţuţu în finală, pe care şi acesta a făcut-o cadou când a fost invitat în studioul "LOL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici