Covasna: Om de zăpadă înalt de şase metri, la Serbările Zăpezii de la Comandău

Un om de zăpadă înalt de şase metri îi întâmpină pe turişti şi pe localnici la Serbările Zăpezii de la Comandău, judeţul Covasna, eveniment care are loc sâmbătă şi duminică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
13 afișări

Viceprimarul comunei Opra Beni Janos a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că persoanele care vin, în acest sfârşit de săptămână, la Comandău sunt întâmpinate de un om de zăpadă înalt de aproximativ şase metri.

Opra a afirmat că omul de zăpadă nu putea lipsi de la Serbările Zăpezii, fiind o tradiţie.

Pe lângă mascota din zăpadă, turiştii care au venit la Comandău se pot bucura şi de zăpadă, care măsoară aproape 20 de centimetri.

În cadrul Serbărilor Zăpezii de la Comandău va avea loc un concurs de sanie, iar participanţii vor putea schia sau se vor putea lua la întrecere în a coborî pârtia pe saci.

Prima seară se va încheia cu un bal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici