CRBL şi-a făcut un tatuaj permanent pe mână, pentru a marca majoratul ProFM

CRBL şi-a făcut un tatuaj permanent pe mână, pentru a marca majoratul ProFM, care împlineşte vineri 18 ani de la lansare, informează postul de radio.

Urmărește
24 afișări

La împlinirea a 18 ani de ProFM, CRBL a decis să-şi mai serbeze încă o dată majoratul alături de noii săi prieteni din ProFM. Şi pentru a marca cum se cuvine momentul, el a decis să îşi facă un tatuaj permanent care să îi amintească de începuturile profesiei sale de DJ la radio, job pe care îşi dorea să îl practice de mult timp.

El a ales ce tatuaj să îşi facă, după ce s-a consultat cu ascultătorii şi după ce s-a gândit suficient de mult. Adică "Asul de pică" tatuat pe mână, în direct la MTV, alături de colegii săi din ProFM - Greeg şi Onuc. Cei doi DJ, care prezintă emisiunea "LOL" la MTV şi care l-au introdus pe CRBL timp de câteva luni în tainele meseriei de DJ, au fost foarte încântaţi să fie alături de el în acest moment destul de dureros. Aşa că i-au primit în emisiunea lor şi pe CRBL şi pe Francezu, colegul lui din trupa Simplu, căruia i-a revenit misiunea de a desena şi de a tatua modelul. În momentul în care a început şi tatuarea propriu-zisă, Marius Onuc a renunţat la postura de susţinător, alegând să se apropie cu foarte multă precauţie de locul acţiunii, nu de alta, dar nu vroia să leşine în propria sa emisiune, live. DJ-ul ProFM a împărtăşit cu telespectatorii emisiunii "LOL" faptul că nu suportă să vadă ace sau sânge.

Cât despre tatuajul său şi despre modalitatea prin care a ales să îşi sărbătorească încă o dată majoratul, CRBL spune că: "Tatuajul se numeşte «Asul de pe mânecă» şi nu putea fi decât cel de pică, cel mai important dintre Aşi. Sau, altfel spus, mă reprezintă, pentru că este acel atuu al meu pe care nu mi-l poate lua nimeni şi care m-a ajutat tot timpul. Întotdeauna am ceva de spus, am câte o idee bună «în mânecă». Şi ca să fiu modest până la capăt, de asta sunt şi bun de DJ la ProFM", se amuză CRBL.

El îşi va expune noul tatuaj vineri, când alături de colegul şi prietenul său George Vintilă va prezenta în Afi Palace Cotroceni concertul aniversar de majorat la care vor participa şi Smiley, Andreea Bălan, Voltaj, Residence Deejays & Frissco, Puya şi Elena Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici