Cristi Iacob şi Alin Panc au colaborat la primul lor scurtmetraj

Alin Panc şi Cristi Iacob, actorii din "Moştenirea", serial difuzat de Pro TV de luni până joi, de la ora 22.15, fac echipă în producţia de scurtmetraje - aceştia tocmai au terminat lucrul la filmul "Interzis Animalelor", informează televiziunea.

Urmărește
24 afișări

"Interzis Animalelor" este un scurtmetraj în care accentul este pus pe jocul actoricesc şi nu pe poveste. "Am vrut ca oamenii să râdă şi cred că am reuşit asta. Feedback-ul pe care l-am primit din partea cunoscuţilor şi a oamenilor din breaslă este foarte bun, iar asta mă bucură. Am înscris deja proiectul în cadrul mai multor festivaluri din SUA, iar acum aşteptăm reacţiile", a povestit Alin Panc.

Filmările s-au desfăşurat pe parcursul a două zile, într-un club din Bucureşti, iar echipa a fost formată din prieteni apropiaţi ai celor doi actori. "E un proiect făcut din pasiune şi pentru asta le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături. Scenariul a fost scris de mine şi de Cristi, iar de regie s-a ocupat A.F. Panchakov", a mai declarat Alin Panc. Alin şi Cristi sunt la prima colaborare de acest gen, iar planul lor este să lucreze împreună şi în viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici