Cristian Leonte, DJ la Music FM

Cristian Leonte, prezentatorul Ştirilor Pro TV, dar şi al emisiunilor "România, te iubesc" şi "După 20 de ani", a acceptat invitaţia Music FM de a fi DJ pentru două ore, în acest weekend, în emisiunea "StarList" de sâmbătă, informează postul de radio.

Urmărește
7 afișări

Cristian Leonte s-a pregătit temeinic pentru fiecare intervenţie pe care a avut-o în emisiunea "StarList", sâmbătă, de la ora 18.00.

Pe lângă melodiile alese din playlist, cu care i-a incintat pe ascultătorii Music FM, pe frecvenţa 103,8 FM, Cristian i-a delectat pe cei care s-au aflat pe recepţie şi cu câteva amintiri legate de aceste piese.

"În 1986, s-a întâmplat un mic miracol pentru mine, eram călător în Ungaria, pe atunci România era o ţară socialistă, după cum ne aducem bine aminte cu toţii. Ei bine, în 1986, pot să spun că am ratat ultimul turneu Queen, pentru că, după acel an, băieţii nu au mai cântat live împreună. Mai exact, pe 27 iulie, ei au concertat la Budapesta. E adevărat, nu ştiu ce puteam înţelege eu la 9 ani, dar Freddy era acolo, în culmea gloriei sale, iar turneul se chema «Magic Tour», aşa că vă invit să ascultăm «A kind of Magic»", a spus acesta.

Printre preferinţele sale s-au numărat şi "Who is it", piesa lui Michael Jackson, dar şi "One Love", aleasă special pentru luna februarie - luna Bob Marley.

Şi în cea de-a doua oră de "StarList", emisiunea unde vedetele îşi dezvăluie artiştii şi piesele preferate, corespondentul Ştirilor Pro TV şi-a surprins ascultătorii cu o altă confesiune, legată de aceasta dată de solistul trupei Holograf.

"Ultima oara când l-am văzut pe Dan Bittman era înainte de o ediţie «După 20 de ani», invitatul fiind ministrul de Finanţe Sebastian Vladescu. Şi da, atunci Dan Bittman era consilierul său. Colegul meu de emisiune, Claudiu Pândaru i-a strecurat o şopârlă «Ştiţi, Cristi are o chitară în pod». Iar replica lui Bittman a fost usturătoare pentru mine: «Dacă o ţine în pod, o ţine degeaba». Aşa că o să dau chitara jos din pod, iar până atunci ascultăm o piesă splendidă - «Dincolo de nori»", a povestit prezentatorul emisiunii «După 20 de ani».

Timpul petrecut în studioul Music FM i-a readus aminte lui Cristi de perioada când era la Iaşi şi când a debutat în radio. "Am dat concurs pentru postul de editor-prezentator de ştiri şi după probă mi-au spus că ar vrea să fiu la programe, ca DJ. Au fost doi ani frumoşi, aveam emisiune zilnică în cursul săptămânii, după amiaza, şi în fiecare duminică. Şi dacă mă gândesc, muzica de atunci era foarte aproape de cea difuzată acum de Music FM", adaugă prezentatorul emisiunii "România, te iubesc", ce va începe la Pro TV pe 27 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici