Cristina Şucu şi Raluca Savanciuc, în noul număr al revistei The One

Numărul din aprilie al revistei The One prezintă un pictorial fashion inedit cu Cristina Şucu şi Raluca Savanciuc, informează un comunicat al publicaţiei.

Urmărește
16 afișări

Deşi au tot ce le doreşte inima şi ar putea fi catalogate uşor drept fete de bani gata, cele două arată în materialul din revista The One că ştiu să aprecieze valoarea banilor şi să-şi facă părinţii să fie mândri de ele. Cristina este fata cea mică a Cameliei Şucu (Class Living) şi a lui Dan Şucu (Mobexpert), iar Raluca este fata Veronicăi Savanciuc (preşedintele agenţiei de publicitate Lowe).

Cele două fete recunosc în The One că sunt sfătuite de mamele lor în tot ceea ce fac. Cristina Şucu mărturiseşte că se consideră norocoasă să aibă o mamă atât de stylish, cu care se sfătuieşte întotdeauna în materie de modă, dar şi în privinţa altor aspecte ale vieţii sale. Cât despre afaceri, Cristina spune că mama ei o sfătuieşte mereu, pe un ton mai blând, şi o răsfaţă, pentru că o consideră la început de drum. Tatăl ei este cel care îi ţine lecţii despre drămuirea banilor. "Tata, dacă ne dădea bani, mie şi surorii mele, când eram mici, ne punea să facem ceva pentru el: să-i aducem cafeaua dimineaţa, ziarul etc. Îmi zicea că trebuie să muncesc serios, să încep ca vânzătoare, ca să înţeleg viaţa alături de oameni din toate clasele sociale. Doar că eu i-am spus: «Tata, eu mă duc dimineaţa vânzătoare, dar seara tot la Nobu (un lanţ renumit de restaurante) o să iau masa cu prietenii». Nu sunt în situaţia să înţeleg exact cum e să n-ai decât banii ăia câştigaţi, să înţeleg cum trăiesc alţii. Ştiu mereu că am undeva o plasă de protecţie".

Raluca Savanciuc o consideră pe mama ei omul cu care se sfătuieşte cel mai mult, pe orice subiect. "Ieşim la masă amândouă, mergem la shopping, mergem în vacanţe, vorbim despre orice şi ţin cont de sfaturile ei. Ne înţelegem foarte bine", spune aceasta.

Cristina îşi doreşte un serviciu care să nu necesite să fie acolo tot timpul: "Să pot să am şi o familie, să mă distrez, să plec în vacanţe. Tata zice că, dacă nu eşti obsedat de muncă până la 40 de ani, nu poţi reuşi, dar eu sper că se poate".

În ceea ce priveşte planurile lor de viitor, Raluca vrea un internship la direcţia de Private Banking a unei bănci londoneze şi, dacă ar obţine apoi şi o slujbă acolo, ar fi şi mai fericită, iar Cristina pleacă în China să importe şi să comercializeze un produs în România. Anul acesta, Cristina învaţă limba chineză la facultate, iar peste vară va face practica şi în business-ul familiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici