Dan Cruceru este noul coleg al Ioanei Maria Moldovan, la "Poveştiri adevărate"

Dan Cruceru este noul coleg al Ioanei Maria Moldovan, la emisiunea "Poveştiri adevărate", începând din 4 aprilie, pe postul TV Acasă, informează un comunicat al postului.

Urmărește
14 afișări

Echipa emisiunii "Poveştiri adevărate" primeşte cu braţele deschise un nou membru, pe Dan Cruceru, ca va fi colegul de prezentare al Ioanei Maria Moldovan, din 4 aprilie, de luni până sâmbătă, de la ora 16.30.

Noul coprezentator al "Poveştirilor adevărate" are experienţă de şapte ani în jurnalism şi aşteaptă emoţionat prima întâlnire cu telespectatorii de Acasă. "Când ajungi Acasă, simţi că ai urcat în vârful muntelui, că eşti deasupra tuturor! Iar acest lucru şi-l doreşte fiecare om care vrea să facă performanţă în carieră. Iar mie mi s-a împlinit această dorinţă. Toată lumea m-a primit cu multă simpatie şi căldură încă de la început şi sunt convins că ne vom înţelege perfect", spune Dan, noua vedetă Acasă.

De luni până sâmbătă, de la 16.30, în platoul "Poveştirilor adevărate", Dan Cruceru o va avea alături pe Ioana Maria Moldovan, fericită că are un nou coleg. "Mă bucur că noul meu coleg are în primul rând o experienţă îndelungată de jurnalist şi cred că este cea mai bună alegere. O «poveştire» va fi spusă mai bine în doi şi Dan este un bun profesionist. Sunt convinsă că vom face o echipă bună şi vom intra în casele tuturor", mărturiseşte Ioana Maria Moldovan.

Şi Dan este încântat de colaborarea cu Ioana. "Este o plăcere pentru că ea însăşi este o persoană pe care merită să ţi-o faci prietenă şi totodată este o provocare să intru alturi de ea în platou, Ioana este un jurnalist cu experienţă, vârful de lance al «Poveştirilor adevărate» de ani buni iar eu va trebui să o ajung repede din urmă, să formăm, pe ecran, un cuplu adevărat. «Poveştirile adevărate» sunt un produs simbol pentru Acasă şi pentru întreaga presă, sunt convins că această emisiune se bazează pe întreaga echipă şi sper că experienţa jurnalistică de şapte ani pe care o am, combinată cu ideile şi nerăbdarea să fie pe placul celor aflaţi în faţa micului ecran", spune Dan care are mari emoţii pentru prima lui zi în direct.

"Când am emoţii, îmi transpiră mâinile, iar la prima emisiune voi avea nevoie de vreo câteva pacheţele de şerveţele pentru că voi avea emoţii mari. Este un nou început al carierei mele, cel mai important moment, este punctul culminant", mărturiseşte noul coprezentator al "Poveştirilor adevărate".

Din 4 aprilie, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru le vor aduce telespectatorilor subiecte incitante şi poveşti extraordinare de viaţă într-un sezon plin de culoare al "Poveştirilor adevărate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici