Dana Rogoz vorbeşte despre moartea lui Ion Luchian Mihalea în The One

Actriţa Dana Rogoz vorbeşte despre moartea lui Ion Luchian Mihalea şi despre relaţia ei de dragoste în numărul din martie al revistei The One, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
26 afișări

Dana Rogoz a realizat pentru noul număr The One un pictorial în ipostaze surprinzătoare, în intimitatea casei sale. Dana se dezvăluie în mai multe cadre "furate", aşa cum îi stă ei mai bine: naturală, seducătoare, feminină şi jucăuşă.

În interviul ce însoţeşte pictorialul din The One, Dana Rogoz vorbeşte despre începuturile la Minisong şi moartea lui Ioan Luchian Mihalea, despre cum a devenit femeie şi despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăieşte de şase ani. Dana recunoaşte în interviul acordat The One că amintirile ce o leagă de conducătorul grupului Minisong îi sunt foarte dragi. Momentul morţii lui Mihalea a marcat-o foarte mult şi recunoaşte că atunci când acesta a fost omorât, s-a hotărât să facă pe detectivul. A decupat toate ştirile care apăreau în ziare, sperând să-l găsească pe cel care l-a omorât pe Mihalea.

Despre relaţia cu iubitul ei, Dana Rogoz povesteşte în The One că îşi aduce aminte de diferenţa de vârstă dintre ei doar atunci când este întrebată şi consideră că cei şase ani de relaţie vorbesc de la sine. Ea chiar afirmă: "Cea mai frumoasă poveste de dragoste e a mea. Trăiesc ceva foarte frumos şi e un lucru care a rămas doar al meu". Referitor la nuntă, Dana spune că o sperie gândul de a face o nuntă mare şi consideră că actul nu va schimba nimic.

Întrebată despre ce îi lipseşte în viaţă, Dana spune că tabloul vieţii ei nu ar fi complet fără un copil. Şi cu această ocazie îşi aminteşte momentul când a vrut să fie mamă pentru prima dată. "Am vrut să fiu o mamă tânără. La 18 ani mă gândeam că voi face un copil până termin facultatea. Mi-am şi anunţat colegii: « Nu ştiu ce piesă o să vreţi voi să montaţi, dar eu în anul patru o să fiu gravidă»", spune ea.

Compozitor, dirijor, realizator TV, Ioan Luchian Mihalea s-a născut în 1951 şi a fost fondatorul, sufletul şi conducătorul grupului vocal Song, care a făcut furori la acea vreme atât în ţară, cât şi peste hotare. De numele său se leagă şi corul de copii Minisong, o expresie în miniatură a succesului Song, prin care Ioan Luchian Mihalea a îndrumat în muzică paşii multor copii, azi vedete. În noaptea de 29 noiembrie 1993, Ioan Luchian Mihalea a fost ucis în apartamentul său, iar a doua zi, pe 30 noiembrie, a fost descoperită crima. Cercetările au relevat faptul că artistul fusese ucis de Nelu Florian Gavrilă şi de Ionel Păun, care iniţial l-au bătut, dupa care l-au strangulat cu un cablu de la un aparat video.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici