Daniel Gyorfi, George Tal şi Dinu Maxer vorbesc despre copii, duminică, la "La naiba, să Poveştim! "

Daniel Gyorfi, George Tal şi Dinu Maxer, care au devenit recent părinţi, vin, duminică, în studioul emisiunii "La naiba, să Poveştim!", la postul Acasă, pentru a împărtăşi din experienţa inegalabilă prin care trec, informează televiziunea.

Urmărește
1 afișare

Duminică, după "Cinema Acasă", cei trei discută, alături de Mircea Solcanu, despre speranţele şi aşteptările unui cuplu care îşi doreşte un copil, despre miracolul naşterii şi bucuria de a ţine, pentru prima oară, bebeluşul în braţe, dar şi despre micile probleme care pot apărea uneori.

Din cauza implanturilor cu silicon, Daniela Gyorfi nu îşi poate alăpta fetiţa nou-născută. Artista mărturiseşte cât de tare o afectează acest lucru şi nu se fereşte să vorbească despre decizia de a-şi mări sânii. "Nu am regretat decât că, prima dată, operaţia de mărire a sânilor a dat greş. Eu ştiu că laptele matern este cel mai bun, dar asta este. Sunt atâtea femei care chiar nu pot alăpta şi nu există nicio problema", spune Daniela.

Iubitul ei, George Tal, tatăl micuţei Maria, o completează cu umor: "Nici eu nu am regretat că Daniela şi-a pus silicoane".

Dinu Maxer face şi el declaraţii emoţionante. Cântăreţul rememorează un moment impresionant din viaţa sa, un moment care demonstrează, dacă mai era nevoie, fericirea pe care o poate aduce un copil în orice familie. "Acum trei ani, tatăl meu a fost depistat cu cancer la prostată. La un moment dat, l-am întrebat ce îşi doreşte cel mai mult şi ce l-ar face să lupte pentru viaţă. Mi-a zis că îşi doreşte foarte mult să devină bunic. A fost poate pentru prima oară când am văzut lacrimi în ochii tatălui meu. Tatăl meu este un tip foarte puternic. Acum sunt atât de fericit pentru tatăl meu şi pentru toţi părinţii noştri. Bebele a reuşit să facă o magie şi să îi unească pe toţi", spune Dinu.

Despre miracolul naşterii, despre metode inedite prin care unele doamne aleg să îşi aducă pe lume copiii, despre yoga la bebeluşi şi despre fericirea supremă care se cuibăreşte în sufletul oricărui om devenit părinte, se va discuta într-o ediţie plină de căldură "La naiba, să Poveştim!", duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici