Daniel Radcliffe, în rolul unui avocat, într-un film SF britanic

Actorul britanic Daniel Radcliffe, interpretul personajului principal din filmele francizei "Harry Potter", va juca rolul unui avocat în SF-ul britanic "Woman in Black", informează dailymail.co.uk.

Urmărește
10 afișări

În acest film, actorul în vârstă de 21 de ani va interpreta personajul Arthur Kipps, un tânăr avocat trimis de biroul de avocatură pentru care lucrează într-un sat îndepărtat, pentru a se ocupa de documentele unui client care murise de curând.

În scurt timp, personajul jucat de Daniel Radcliffe află că satul în care a ajuns este ţinut ostatic de fantoma unei femei care vrea să se răzbune.

Scenariul a fost scris de Jane Goldman, iar din distribuţia acestui proiect mai fac parte actorii Ciaran Hinds şi Janet McTeer.

Acesta nu este primul rol pe care Radcliffe îl va interpreta în afara francizei "Harry Potter".

Actorul britanic a stârnit senzaţie în urmă cu câţiva ani când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York).

În 2007, Daniel Radcliffe a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Înainte ca ultimul film din seria "Harry Potter" să fie lansat pe marile ecrane, în această vară, Daniel Radcliffe va juca din nou pe Broadway, într-o nouă versiune a musicalului din anii 1960 "How To Succeed In Business Without Really Trying". În această piesă, actorul britanic interpretează rolul J. Pierrepont Finch, un tânăr spălător de geamuri care urcă în ierarhia companiei pentru care lucrează, cu ajutorul unei cărţi de dezvoltare personală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici