De 1 mai plimbări gratis cu vaporaşul pe Lacul Herăstrău

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti oferă de 1 Mai plimbări gratuite cu vaporaşul pe Lacul Herăstrău, cele şase ambarcaţiuni ale ALPAB plecând de la Debarcaderul Central între 11.00 - 18.00.

Urmărește
148 afișări

"Am observat, în ultima perioadă, cât de mulţi bucureşteni au fost dornici să se plimbe cu vaporaşul pe Lacul Herăstrău şi ne dorim ca duminică, de 1 mai, să le oferim posibilitatea de a veni în parc, alături de cei dragi, pentru a se relaxa în timpul lor liber", spune Radu Popa, director general ALPAB.

De asemenea, duminică, 1 mai, în parcurile Herăstrău, Tineretului şi Izvor cei care închiriază gratuit biciclete de la centrele I' Velo, vor avea parte de o supriză, vor primi câte o îngheţată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici