De la vorbe dulci la injurii, în viaţa cuplurilor mondene, duminică la "Apropo TV"

Ediţia de duminică a emisiunii "Apropo TV", difuzată de la ora 13.05 la Pro TV, cântăreşte ce a mai rămas din dragostea de odinioară ce lega cuplurile mondene precum Pepe şi Oana Zăvoranu, Irinel şi Monica Columbeanu şi Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg, informează postul TV.

Urmărește
6 afișări

Adevărate suflete pereche regăsite, fiecare îşi declara iubirea mai abitir, întrecându-se în epitete, comparaţii, hiperbole şi alte năstruşnicii stilistice care mai de care mai sensibile. Timpul a trecut şi o dată cu el şi-au luat zborul nu doar sentimentele ce păreau a fi de nezdruncinat, ci şi poeziile ce sudau cuplurile de invidiat. Şi cum pe cât de mare pasiunea, pe atât de mare dezamăgirea, cum s-a rupt lanţul de iubire, şi vorbele dulci au început a rugini.

Ce-şi spuneau la începuturi Pepe şi Oana Zăvoranu, Irinel Columbeanu şi Monica, Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu, Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg, Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu şi ce s-a ales de dulcegăriile lor atunci când relaţiile şi-au dat duhul, telespectatorii vor vedea duminică la "Apropo TV". Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, Mihai Trăistariu şi Sorana, fostă componentă a trupei ASIA se avântă la comentat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici