Despre cadourile pe care le primesc vedetele, duminică, în emisiunea "Apropo TV"

Andi Moisescu şi invitaţii săi discută, în ediţia de duminică a emisiunii "Apropo TV", difuzată la Pro TV, despre cadourile primite de vedete, informează televiziunea.

Urmărește
9 afișări

Deşi este difuzată în preajma lui 1 aprilie, ediţia din 3 aprilie a emisiunii "Apropo TV" nu se ţine de farse. Ba dimpotrivă, atacă un subiect generos: cadourile primite de vedetele autohtone. Nu de puţine ori, darurile făcute din toată inima, deci din generozitate, au ocupat spaţii la fel de generoase în presa autohtonă.

În ediţia din 3 aprilie, Andi Moisescu bifează lista celor mai populare cadouri pe care le-au primit vreodată vedetele. Este cunoscut cazul Biancăi Drăguşanu, pe care Cătălin Botezatu a încercat să o recucerească, cum altfel, decât cu un gest. Şi cum uneori obiectul dăruit contează mai mult decât intenţia, Cătălin nu s-a zgârcit şi i-a oferit Biancăi o frumuseţe de maşină.

Se pare că Irinel Columbeanu nu a auzit zicala potrivit căreia "dar din dar se face Rai", de vreme ce umblă vorbe prin târg că i-ar fi dăruit fostei sale soţii, Monica, aceleaşi lucruri pe care le dăruise şi altor femei din viaţa sa. Şi că tot veni vorba de zicale, "calul de dar nu se caută la dinţi". Dar ce te faci atunci când cadoul primit este o iguană? Pesemne că Liviu Vârciu, cel care a primit de la Adelina o iguană, a căutat darul la dinţi, nu de alta, dar probabil este sătul să tot fie rănit.

Despre alte cadouri buclucaşe primite de vedete, duminică, în "Apropo TV", sub atenta îndrumare a comentatorilor Pavel Bartoş, Mircea Solcanu şi Alexandru David.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici