Despre cele mai absurde diete, duminică, la "Apropo TV"

Cele mai absurde cure de slăbire constituie subiectul ediţiei de duminică a emisiunii "Apropo TV", difuzată de la ora 13.05 la Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
16 afișări

Cine ia cu asalt plajele de 1 Mai are de trudit din greu tot restul anului, pentru că trebuie să afişeze o siluetă care să lase publicul spectacolului de la malul mării cu gura căscată.

Tocmai de aceea, în căutarea unui trup de revistă, diverse doamne şi domnişoare recurg la diete care mai de care mai caraghioase. Mai oricine găseşte o prietenă binevoitoare, unele vedete au, se pare, "brevet" de nutriţionist, iar internetul abundă de diete, printre care se strecoară şi cele absurde.

Andi Moisescu prezintă "meniul" acestora în ediţia de pe 1 mai a emisiunii "Apropo TV", iar Răzvan Exarhu, Roxana Ionescu, concurentă în acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", şi Bobo de la Fără zahăr se întrec în comentarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici