Despre divorţuri cu Pepe, Alexandra Bădescu şi Liviu Vârciu, duminică, în "La naiba, să PoveŞtim"

Pepe, Alexandra Bădescu şi Liviu Vârciu vor vorbi despre divorţuri, duminică, în emisiunea "La naiba, să PoveŞtim" de la postul Acasă, informează televiziunea.

Urmărește
9 afișări

Duminică, după Cinema Acasă, invitaţii lui Mircea Solcanu vor fi Pepe, Liviu Vârciu şi Alexandra Bădescu, al cărei divorţ a ţinut prima pagină a ziarelor de scandal săptămâni în şir.

Cei trei vor veni în emisiunea "La naiba, să PoveŞtim!" cu sfaturi pentru căsniciile care se clatină. Oameni cu experienţă în mariaje eşuate, cei trei împărtăşesc din poveştile proprii.

"Luaţi-vă ochelarii de soare la proces!", "Păziţi-vă cămăşile!", "Aveţi grijă unde vă puneţi cada!", "Atenţie la patul nevestei!" - sunt doar câteva dintre poveţele înţelepte pentru persoanele care vor să divorţeze, venite direct de la doi dintre cei mai râvniţi divorţaţi ai momentului, Pepe şi Liviu Vârciu.

Alături de Alexandra Bădescu, fosta soţie a lui Andrei Ţârdea, cei doi bărbaţi râvniţi de multe femei din România vor povesti în emisiunea "La naiba, să PoveŞtim!", cu Mircea Solcanu, momente inedite din viaţa lor de persoane căsătorite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici