Despre generaţia de aur a cluburilor de fiţe, duminică, la "Apropo TV"

Unde a dispărut generaţia de aur a celor care au pus bazele marilor cluburi de fiţe este întrebarea care va fi pusă în ediţia de duminică a emisiunii "Apropo TV", difuzată de la ora 13.05, la Pro TV, informează postul de televiziune.

Urmărește
12 afișări

Mai odinioară, dădeau tonul în materie de distracţie în cluburile în care oricine care dorea să facă parte din selecta clasă mondenă trebuia să semneze condica cel puţin săptămânal. Astăzi, misterul planează asupra lor şi, tocmai pentru că toată lumea se întreabă cum o mai duc, "Apropo TV" este alături de ei şi se întreabă, în ediţia din 27 martie a emisiunii, unde a dispărut generaţia de aur a celor care au pus bazele marilor cluburi de fiţe.

Codin Maticiuc (Poponeţ), Claudiu Pătraşcu, Costeluş Căşuneanu, Mirco şi fetele de la Trident sunt doar câţiva dintre cei care cândva făceau deliciul publicului cu ajutorul relaţiilor amoroase pe care le etalau pe prima pagină. Acum, liniştea s-a aşternut, se pare, peste vieţile lor.

Comentatorii acestei ediţii "Apropo TV" sunt Marius Nedelcu, Dragoş Vasile şi Nuami Dinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici