Despre ghicitul viitorului în Evanghelie, duminică, la "România, te iubesc! "

Aflarea viitorului prin deschiderea Evangheliei, o nouă afacere care înfloreşte în România, constituie subiectul ediţiei de duminică a emisiunii "România, te iubesc!", care va fi difuzată de la ora 18.00 la Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
19 afișări

Stă în firea omului să fie preocupat de ce o să-i aducă ziua de mâine şi ce are de gând Dumnezeu cu viaţa lui. Ghicitul viitorului - sau divinaţia - este una dintre credinţele vechi de când lumea şi tocmai de aceea se poate ghici în aproape orice: în cafea, în palmă, în stele, dar şi în cuvântul sacru - în Evanghelie şi în Biblie.

Duminică, de la 18.00, corespondentul Ştirilor Pro TV Toni Dohotariu aduce în faţa telespectatorilor Pro TV, în cadrul emisiunii "România, te iubesc!", câţiva dintre preoţii care deschid Evanghelia şi astfel trag cartea câştigătoare pentru ei: au case, maşini, restaurante şi chiar cluburi de noapte.

În ciuda faptului că bibliomanţia sau ghicitul viitorului cu ajutorul cărţilor sacre este considerată a fi un păcat şi este total interzisă de Biserica ortodoxă română, unii preoţi ignoră canoanele cu bună ştiinţă şi fac bani de pe urma temerilor, a nesiguranţei şi a naivităţii oamenilor. A "deschide cartea" înseamnă a folosi lucruri sfinte în scopuri neortodoxe, nu în folosul bisericii, ci în folosul personal al preotului.

Telespectatorii Pro TV pot vedea cum profită unii dintre cei care se află în slujba Domnului de pe urma slăbiciunii oamenilor şi cum se apără atunci când li se spune că au fost filmaţi, duminică, la "România, te iubesc!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici