Diana Dumitrescu îşi povesteşte visurile din copilărie, duminică, la "Doamne de poveste"

Actriţa Diana Dumitrescu îşi povesteşte visurile din copilărie în emisiunea "Doamne de poveste", difuzată duminică, de la 16.30, pe Acasă, informează televiziunea.

Urmărește
72 afișări

Duminică, în emisiunea "Doamne de poveste", Olivia Steer o are ca invitată pe actriţa Diana Dumitrescu, o tânără care a reuşit să câştige inimile spectatorilor Acasă cu rolurile jucate în producţiile "Războiul sexelor", "Regina", "Aniela" şi "Iubire şi onoare".

Într-un interviu emoţionant, frumoasa actriţă îşi aminteşte de clipele fericite ale copilăriei, trăite la malul mării, în Constanţa. "Consider că am fost un copil norocos, am avut o copilărie foarte frumoasă, am avut noroc cu tata care naviga şi nu ne-a lipsit niciodată nimic. Mama a fost în permanenţă acasă, a fost tot timpul lânga noi. Mama mea, până să se căsătorească, a prezentat moda la casa de modă din Constanţa şi am vrut şi eu să fiu fotomodel ca mama, apoi am mai vrut să fiu avocat, apoi pescăriţă. De ce? Nu ştiu, pur şi simplu. Nu-mi plăcea peştele, dar voiam să fiu pescăriţă", mărturiseşte Diana Dumitrescu.

Ca pentru orice tânără crescută într-o familie fericită, şi pentru Diana Dumitrescu sosirea la Bucureşti a fost dificilă. "Foarte mult timp am trăit în lumea mea, aveam o lume roz, unde toţi oamenii erau drăguţi, amabili, prietenii mei. Apoi, în Bucureşti a fost greu pentru că eram singură. Am avut foarte multe momente când eram singură şi uneori mă bufnea plânsul pentru că realizam cât îmi e de dor de familie. Plângeam şi intram într-un soi de depresie, dar a doua zi mă trezeam de dimineaţă, mă duceam la muncă şi uitam totul", îşi aminteşte interpreta Oxanei din telenovela "Iubire şi onoare" despre primele ei clipe petrecute în Capitală.

Ce a fost însă mai greu a trecut, Diana s-a înconjurat de prieteni, a cunoscut succesul şi a găsit, la sute de kilometri de casa părintească, marea iubire - pe Ducu. "La început, nu ne-am înţeles foarte bine, ba din contră, îl evitam prin Buftea. Târziu am început, deja lucram de trei luni de zile împreună când am început să vorbim mai mult, să glumim, a început să fie amuzant şi drăguţ şi am început să ne cunoaştem mai bine şi s-a format o legătură. Aveam momente în care îmi era greu şi de multe ori îl sunam şi îi povesteam, stăteam de vorbă cu el şi mă sfătuiam. Ducu e o persoană care dă nişte sfaturi foarte bune", mărturiseşte actriţa pentru "Doamne de poveste".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici