Diane Lane va interpreta rolul mamei lui Superman

Actriţa americană Diane Lane va interpreta rolul mamei adoptive a personajului Clark Kent, în următorul lungmetraj din franciza "Superman", informează Reuters.

Urmărește
7 afișări

Diane Lane, în vârstă de 46 de ani, va juca alături de Henry Cavill, actorul în vârstă de 27 de ani care va interpreta rolul principal în acest proiect cinematografic produs de studiourile Warner Bros., ce va fi lansat pe marile ecrane în decembrie 2012.

"Este un personaj foarte important din distribuţie, deoarece Martha Kent este femeia ale cărei valori au contribuit decisiv la formarea eroului Superman", a declarat Zack Snyder, regizorul acestui film.

Martha Kent şi soţul ei Jonathan l-au adoptat pe micuţul Clark după ce acesta a sosit pe Terra într-o rachetă lansată de pe planeta Krypton. În filmul "Superman" din 1978, rolul Marthei a fost interpretat de actriţa Phyllis Thacker, pe atunci în vârstă de 57 de ani.

Rolul lui Jonathan Kent nu a fost deocamdată distribuit.

Diane Lane a putut fi văzută în 2010 pe marile ecrane în drama "Secretariat" şi urmează să apară în lungmetrajul de televiziune produs de HBO "Cinema Verite", în care va juca alături de Tim Robbins şi James Gandolfini. Actriţa americană a fost nominalizată la premiul Oscar în 2002, pentru rolul din drama "Infidela".

Personajul Superman a fost descris timp de multe decenii ca fiind super-eroul ce are multe calităţi şi niciun defect, iar toate poveştile sale au fost prezentate în alb şi negru. Din punctul de vedere al unui anumit segment de public, eroul Superman nu este prea potrivit cu o epocă în care societatea actuală pare să prefere eroii cu morală ambiguă.

Primul film din franciza "Superman" a fost lansat pe marile ecrane în 1978, cu Christopher Reeves în rolul principal, şi a primit un premiu Oscar pentru efecte speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici