DJ-ii Michael Placke şi Tagtraumer2 aka Robert Stolt vor mixa la Festivalul Delahoya de la Cluj

DJ-ii din Berlin Michael Placke şi Tagtraumer2 aka Robert Stolt vor mixa la Festivalul de Muzică Electronică Delahoya, care va avea loc, în perioada 20 - 22 mai, la Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX

Urmărește
2 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de organizatorii Festivalului Internaţional de Muzică Electronică Delahoya, pe lângă berlinezul Tres Puntos, anunţat deja, alţi doi DJ-i din Berlin vor performa pe scena festivalului.

Primul este un reprezentant al clubului Suicide Circus: Michael Placke.

"Michael conduce în prezent Exquisite Berlin prin intermediul căruia îşi transpune visul în realitate: să ţină petreceri gratuite în spaţii publice precum bănci, spălătorii de haine, gări sau staţii de metrou. Toate aceste locuri au un lucru foarte important în comun, adică prize electrice cu curent gratuit. Seria acestor evenimente organizate ad-hoc este intitulată «Reclaim»", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, Tagtraumer2 aka Robert Stolt a învăţat de la vârsta de şase ani să cânte la diferite instrumente şi a reuşit să asimileze stiluri noi muzicale.

De-a lungul carierei sale se remarcă, de departe, perioada în care a fost unul dintre rezidenţii legendarului club Tresor din Berlin, un punct de referinţă cu greutate în CV-ul oricărui DJ. De asemenea, prin producţiile sale a ajuns cunoscut în mai multe colţuri ale lumii întreprinzând de altfel de scurt timp un turneu mondial prezentat live.

"Tagträumer2 este un spectacol cu un singur om, iar piesele noi sunt remarcabile gâsindu-se în colecţiile de discuri ale multor DJ renumiţi precum Laurent Garnier sau Technasia", se mai arată în comunicat.

Festivalul de Muzică Electronică Delahoya va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 20 - 22 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici