Două poveşti de iubire din spatele gratiilor, luni, pe site-ul www.crimetime.ro

Elena Lasconi prezintă, de Valentine's Day, la emisiunea "CrimeTime Live Show", difuzată luni, de la ora 14.00, pe site-ul www.crimetime.ro, două poveşti de iubire din spatele gratiilor, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
2 afișări

Doi tineri, care împreună au de ispăşit 16 ani de închisoare, au continuat să se iubească şi în spatele gratiilor, acolo unde au ajuns pentru o greşeală pe care au săvârşit-o împreună şi care i-a costat libertatea, în timp ce protagoniştii celei de-a doua poveşti de dragoste prezentate de Elena Lasconi sunt două persoane care au ajuns în penitenciarul de maximă securitate de la Craiova pentru a-şi ispăşi pedepsele pentru crimă. Acolo s-au cunoscut, s-au îndrăgostit şi s-au şi căsătorit. Este un mariaj cu totul atipic, pentru că în lumea din spatele gratiilor nimic nu seamănă cu ceea ce se întâmplă dincolo de ele. Cei doi au voie acum să se vadă două ore o dată la trei luni, iar interviul acordat Elenei Lasconi a fost pentru ei un motiv de bucurie intensă: de Ziua Îndrăgostiţilor au avut ocazia să se vadă suplimentar câteva minute.

Un cunoscut medic psihiatru, profesorul Florin Tudose va analiza situaţia celor două cupluri şi va vorbi despre implicaţiile psihologice pe care le presupune acest caz neobişnuit într-o ediţie despre iubire pe www.crimetime.ro, luni, de la 14.00, la "CrimeTime Live Show".

www.crimetime.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care operează site-uri de top din Internetul românesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.perfecte.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro şi www.wrestlingfan.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici