Ediţia de marţi a "Happy Hour", cea mai urmărită de la lansarea emisiunii

Ediţia de marţi a "Happy Hour", în care Pepe a făcut dezvăluiri despre relaţia sa cu Oana Zăvoranu, a fost cea mai urmărită de la lansarea emisiunii pe postul Pro TV, informează televiziunea.

Urmărește
5 afișări

Ediţia "Happy Hour" de marţi, în care Pepe a făcut dezvaluiri şocante referitoare la relaţia lui cu Oana şi a mărturisit că aceasta îl înşela, a fost cea mai urmărită de când a fost lansată emisiunea la Pro TV, în octombrie 2007, înregistrând un record de audienţă la nivel de cotă de piaţă.

Declaraţiile lui Pepe, dar şi filmuleţul cu artistul intrând în propria casa în timp ce Oana ţinea o conferinţă de presă i-au atras pe cei mai mulţi telespectatori. Astfel, în minutul de aur, 18.47, aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări urmăreau "Happy Hour". Emisiunea de la Pro TV a atins pe publicul comercial, la 18.45, un vârf de audienţă de 10,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 42,2 procente, de aproape cinci ori mai mult decât programele Antenei 1 - 2,3 puncte de rating şi 9,5 % cotă de piaţă.

Emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă a fost, marţi seară, lider absolut de audienţă atât pe publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial - din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani - în intervalul său de difuzare (17.44 - 18.59). Astfel, Pro TV a condus detaşat clasamentul audienţelor cu o medie, pe publicul din mediul urban, de 9,2 puncte de rating şi 29,3% cotă de piaţă, la o distanţă considerabilă de Antena 1, care aduna numai 3,6 puncte de rating şi 11,4 % cotă de piaţă. Şi pe publicul său ţintă, Pro TV a fost lider de audienţă cu emisiunea "Happy Hour", cu o medie de 8,0 puncte de rating şi 34,4 procente din cota de piaţă, de trei ori mai mult decât Antena 1, care obţinea 2,5 puncte de rating şi 10,9 % cotă de piaţă.

Pepe a recunoscut, de pe Happylica, marţi seară, că Oana l-a înşelat. El a dezvaluit şi de ce între el şi Oana Zăvoranu nu a mai existat nicio relaţie fizică în ultimele şase luni. "Ştiam din decembrie că are pe altcineva. Am stat până în februarie cu ea, ca să strâng probe. Ştiam că trebuie să am argumente pentru ea. Are o relaţie cu Tudy şi pe 5 aprilie o să vă ofer şi probe", a declarat Pepe la "Happy Hour". "Oana a început să plângă şi să spună că nu-i adevărat când i-am spus că ştiu de aventura ei. N-am bătut-o, n-am dat-o afară, că era frig atunci", a continuat el. Pepe o acuză pe Oana că a avut mai multe aventuri şi că l-ar fi înşelat chiar şi pe Tudy cu alţi bărbaţi: "Săracul Tudy, el e îndrăgostit şi gelos", a spus Pepe.

Invitatul lui Cătălin Măruţă a mai spus că are declaraţiile de dragoste ale amantului Tudy (Tudor Ionescu) către Oana Zavoranu: "El e politician, are studii în afară, e un tip mişto, s-a îndrăgostit de Oana. Eu nu am nimic cu el, i-am dat şi mesaj de la «mulţi ani» de ziua lui", a glumit Pepe, care a adăugat că Oana şi-a petrecut Revelionul trecut cu amantul ei. "Oana s-a înşelat pe ea când m-a înşelat cu el. Am fost băiat deştept, am filmat tot, pe 5 aprilie vă dau toate detaliile", i-a promis el lui Cătălin Măruţă. Cântăreţul i-a arătat lui Măruţă şi actele casei declarând că, dacă doreşte să vândă casa sau s-o închirieze, poate să o facă oricând. "De mâine, pot s-o pun pe Oana să doarmă în stradă", a mai spus Pepe.

Luni, în vreme ce Oana Zăvoranu ţinea o conferinţă de presă, Pepe a mers cu o echipa a emisiunii în casa de pe Calea Călăraşilor. Cântăreţul s-a supărat foarte tare când a văzut că Oana a pus în sertar o fotografie la care el ţine foarte mult, cu nepotul său care a murit la 18 ani. "Ii dau 5 metri pătraţi din casa mea Oanei, unde e o camera de serviciu. Dar va trebui să sară gardul pentru a ajunge aici", a declarat Pepe. Acesta spune că Oana a întrecut orice limită în conferinţa de presă pe care a ţinut-o luni şi că este hotărât să ia măsuri. "O s-o dau în judecată pe Oana pentru toate jignirile şi o să cer bani, pe care o să-i donez copiilor săraci. Trebuie să răspundă pentru toate declaraţiile rasiste, m-a făcut ţigan, homosexual, hoţ, în toate felurile", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici