Efecte speciale şi 5.000 de leduri, în noul decor "Românii au talent"

Pro TV dă startul semifinalelor emisiunii "Românii au talent", vineri şi sâmbătă, spectacolul fiind difuzat live, dintr-un platou special amenajat în Buftea, informează postul de televiziune.

Urmărește
29 afișări

Noul decor, impresionant atât ca dimensiuni, cât şi ca valoare a producţiei, a fost construit în decurs de nouă săptămâni de o echipă formată din 50 de oameni. Scenografia este semnată de Petre Talea, cel care lucrează şi pentru "Dansez pentru tine" şi "Serviciul Român de Comedie". Acesta a transpus logoul emisiunii, cu stele, pe scena pe care urmează să performeze semifinaliştii.

Noul platou al emisiunii "Românii au talent" are o scenă de 200 de metri pătraţi şi pentru prima oară au fost folosite peste 5.000 de leduri care pun în valoare decorul şi care accentuează geometria spaţiului şi conceptul inedit pentru un show de televiziune.

Ediţiile live care vor fi transmise din acest platou, patru semifinale şi marea finală, presupun şi colaborarea cu o echipă care se ocupă de efecte speciale, pentru că prestaţia concurenţilor va fi însoţită de artificii, efecte pirotehnice etc. Şi ca spectacolul să fie complet, vor fi folosite 12 camere de filmat pentru ca telespectatorii să nu piardă niciun detaliu al acestei emisiuni-fenomen. Arena eroilor va fi deschisă vineri, la ora 20.30, când va fi difuzată în direct prima semifinală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici