Emisiunea "Poveştiri adevărate", de la Acasă, îşi schimbă ora de difuzare şi decorul

Emisiunea "Poveştiri adevărate" de pe postul Acasă, prezentată de Ioana Maria Moldovan, îşi schimbă, de luni, ora de transmitere, urmând să fie difuzată, dintr-un decor nou, de la 16.30, informează televiziunea.

Urmărește
7 afișări

Schimbarea a venit la cerinţa telespectatorilor Acasă, care doreau să afle informaţii proaspete atunci când se întorceau de la serviciu.

"Suntem printre puţinele programe care nu iau pauză niciodată. Vara, de Crăciun, de Paşte, suntem mereu pe post. Acum se va modifica, ce-i drept, ora la care intrăm în emisie - în loc de 17.30, ne vom întâlni cu cei din faţa micului ecran la 16.30. Asta din dorinţa ca oamenii să afle mult mai repede cele mai tari poveşti ale zilei. Să primească informaţii esenţiale, de calitate şi foarte important, nealterate. Dar surprizele de la «Poveştiri» nu se vor opri aici", a declarat Ioana Maria Moldovan.

"Suntem în trend cu sezonul şi facem o cosmetizare, un proces de refresh al platoului. Căutăm prospeţimea, pentru că noi, cei care punem umărul la aceasta emisiune, suntem tineri şi plini de energie. Şi cred că oamenii de acasă, publicul nostru, merită să simtă un astfel de suflu", a adăugat Ioana.

"Acesta este doar începutul, vor urma şi alte schimbări", a spus, la rândul său, producătorul "Poveştirilor adevarate", Silviu Calangiu.

Luni, de la 16.30, în prima ediţie într-un studio cu un nou decor, de primăvară, "Poveştirile adevărate" aduc poveşti de viaţă impresionante şi noutăţi din showbiz-ul românesc. Maria Marinescu şi Frank Colin şi-au creştinat băieţelul, Levin Joseph Frank, la catedrala catolică Sfântul Iosif din Capitală. Alături de ei au mai fost Andreea Esca, împreună cu copiii şi soţul ei, Diana Lăscărescu şi Oana Roman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici