Ewan McGregor sprijină o campanie UNICEF pentru mamele însărcinate

Actorul scoţian Ewan McGregor sprijină o campanie UNICEF, lansată cu scopul de a asigura echipamentele medicale de care au nevoie mamele însărcinate din lumea a treia, informează contactmusic.com.

Urmărește
2 afișări

Ewan McGregor, ambasador al acestei organizaţii de mai mulţi ani, îşi îndeamnă fanii să achiziţioneze pachetul "Deliver a Baby", ce conţine o serie de echipamente medicale şi medicamente, conceput cu scopul de a salva vieţile mamelor din lumea a treia în timpul naşterii şi în perioada imediat următoare după naştere. Costul acestui pachet este de 38,4 dolari.

Actorul scoţian în vârstă de 40 de ani speră că cel puţin 1.000 de astfel de pachete vor fi vândute până duminică, 3 aprilie, data la care în Marea Britanie se sărbătoreşte Ziua mamei.

"E teribil de greşit faptul că 1.000 de mame mor în fiecare zi în lume în timpul naşterii sau din cauza complicaţiilor apărute imediat după naştere. Vă îndemn să ne ajutaţi să îndreptăm această situaţie, sprijinind organizaţia UNICEF pentru a trimite aceste pachete salvatoare de vieţi către 1.000 de mame din lumea întreagă", a declarat actorul scoţian.

Ewan McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate", a mai jucat în thrillerul erotic "Deception", dar şi în "Omul care se holba la capre", alături de George Clooney. A fost nominalizat la premiile Globul de Aur pentru rolul din "Moulin Rouge", pentru care a primit un premiu al Academiei de film europene (EFA). Un alt premiu EFA i-a fost acordat pentru rolul din filmul "Marioneta/ Ghost Writer", de Roman Polanski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici