Expoziţie de animale exotice, de joi până duminică, în Capitală

Bucureştenii vor putea admira cocori africani, struţi, raţe mandarine, canguri, iepuri specia berbec francez, fazani, păuni şi multe altele, într-o expoziţie ce va fi deschisă de joi până duminică la Piaţa Timpuri Noi din Capitală, informează un comunicat.

Urmărește
58 afișări

Expoziţia itinerantă de animale şi păsări exotice se bucură de un adevărat succes în Bucureşti, după ce a fost prezentată, în ianuarie, în Parcul Moghioroş, unde a fost vizitată de mii de persoane.

De joi până duminică, bucureştenii vor fi aşteptaţi vizavi de Piaţa Timpuri Noi la o expoziţie ce reuneşte peste 300 de păsări şi animale de colecţie, cocori africani, struţi, lebede albe cu capul negru, lebede negre, raţe mandarine, canguri, iepuri specia berbec francez, fazani, păuni şi multe altele.

O parte dintre animalele expuse, în special dintre cele exotice, au fost cumpărate din Olanda de un membru al Asociaţiei Crescătorilor de Păsări de Rasă din Bucureşti şi din judeţul Ilfov "Pajura", Gigel Căpăţână, care are o fermă la Ştefăneşti, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Next Level Events, care organizează evenimentul.

Preţul unui bilet de acces în expoziţie este de 5 lei. Accesul copiilor cu vârste de până la 10 ani este gratuit dacă sunt însoţiţi de un adult plătitor de bilet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici