"Festin Românesc", sub semnul Dragobetelui, de vineri, la Muzeul Ţăranului

Târgul de produse tradiţionale "Festin Românesc" se va desfăşura, sub semnul sărbătorii de Dragobete, de vineri până duminică, la Muzeul Ţăranului Român din Capitală, informează un comunicat.

Urmărește
8 afișări

Intrarea la târg este liberă, iar bucatele sunt alese: brânzeturi din lapte de vacă, oaie şi capră; preparate din carne de vită, de porc de Mangaliţa, de oaie, de gâscă, de curcan, de pui sau de raţă; dulceţuri şi zacuscă; produsele apicole ecologice şi nu numai.

Alături de acestea, mesteşugarii au pregătit o mulţime de surprize, de la obiecte de ceramică la podoabe, ce pot fi cumpărate pentru a fi dăruite persoanelor iubite.

Românii serbează pe 24 februarie Dragobetele, străvechea zi a îndrăgostiţilor, care îşi are rădăcinile în tradiţiile dace, când băieţii şi fetele se întâlnesc să sărbătorească pentru a rămâne împreună până la primăvara următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici