Festivalul Primăverii, cu cadouri de la Dragobete până pe 8 martie, în Capitală

Festivalul Primăverii - tradiţionalul târg de cadouri de la Sala Dalles din Capitală - va fi organizat de joi până pe 8 martie, de Ziua Femeii, cu aproape un kilometru de spaţiu expoziţional, informează un comunicat.

Urmărește
7 afișări

Oferta târgului include mărţişoare, gravură şi felicitări 3D, decoraţiuni interioare şi de grădină, haine şi accesorii, cosmetice, flori şi bijuterii, daruri dulci şi muzicale, cărţi, jocuri pentru petreceri sau de dormitor şi multe alte surprize.

Pentru această ediţie a evenimentului a fost pregătit aproape un kilometru de spaţiu expoziţional.

Un portretist va fi prezent pe toată durata evenimentului.

Festivalul Primăverii este deschis în perioada 24 februarie - 8 martie, cu un program de vizitare zilnic între orele 10.00 şi 20.00 şi intrare liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici