Fiica fotbalistului Dorin Mateuţ, Natalia, reţinută în Amsterdam pentru folosirea de carduri false

Fiica fotbalistului Dorin Mateuţ, Natalia, a fost reţinută în Amsterdam, împreună cu alte trei persoane, pentru că ar fi încercat să-şi achite cumpărăturile cu mai multe carduri bancare false, informează Antena3, care a prezentat un reportaj al AT5.

Urmărește
8 afișări

Fotomodelul Natalia Mateuţ se afla în capitala olandeză împreună cu iubitul ei şi cu alte două persoane.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Amsterdam, Ron Van Der Veen, a declarat că patru persoane au fost localizate lângă un hotel. Potrivit acestuia, cei patru ar face parte dintr-un grup de falsificatori de carduri.

Ron Van Der Veen a spus că judecătorii urmează să decidă cât vor sta cei patru în arest şi că banca trebuie să precizeze care este suma cu care a fost prejudiciată în total.

Potrivit tabloidului Cancan, fotbalistul Dorin Mateuţ a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat exact, dar că este încrezător că fiica lui va reveni acasă marţi.

Prejudiciul estimat până în prezent este de 80.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici