Fiica lui Cary Grant lansează un volum de memorii despre celebrul actor

Fiica lui Cary Grant, Jennifer, singurul copil al celebrului actor britanic, va lansa un volum de memorii ce include fotografii vechi şi amintiri personale din perioada pe care au petrecut-o împreună, potrivit contactmusic.com.

Urmărește
46 afișări

Volumul intitulat "Good Stuff: A Reminiscence of My Father, Cary Grant" urmează să fie lansat săptămâna viitoare.

În această carte, Jennifer Grant, în prezent în vârstă de 45 de ani, mărturiseşte că tatăl ei a fost mereu intrigat de zvonurile conform cărora ar fi fost homosexual şi că ar fi lăsat intenţionat această impresie.

"Nu pot învinovăţi bărbaţii că îl doreau şi nu m-ar mira dacă tata ar fi flirtat, chiar şi uşor, la rândul său. O întrebare vorbeşte în general mai mult despre cel care o pune. (...) Tatălui meu îi plăcea oarecum să fie considerat homosexual. Spunea că asta le face pe femei să vrea să dovedească falsitatea afirmaţiei", scrie Jennifer Grant.

De asemenea, ea insistă că este o mărturie în viaţă în ceea ce priveşte şarmul legendar al tatălui ei. "Ok, am fost puţin îndrăgostită de tatăl meu. Ok, un pic mai mult. Ceilalţi bărbaţi pentru care am făcut o pasiune au fost (cântăreţul) Donny Osmond şi (actorul francez) Jean-Paul Belmondo".

Jennifer Grant vorbeşte în carte şi despre căsătoria de patru ani dintre tatăl şi mama ei, actriţa Dyan Cannon, din 1965, recunoscând că acest mariaj nu avea cum să funcţioneze pe termen lung, ambii parteneri fiind încăpăţânaţi.

"Cumva, în adâncul sufletului, am simţit mereu că părinţii mei au fost împreună să mă facă pe mine", mărturiseşte ea.

În volumul de memorii, Jennifer profită de ocazie pentru a răspunde zvonurilor potrivit cărora tatăl ei ar fi fost sărac. "Din experienţa mea, tata nu era nici zgârcit, nici cheltuitor. Ceea ce, pentru un om bogat, este remarcabil", a spus ea.

Vedeta unor pelicule celebre, precum "Viciul blond/ Blonde Venus", "Poveste din Philadelphia", "Să prinzi un hoţ" şi "La nord, prin nord-vest", actorul Cary Grant, nominalizat de două ori la Oscar, a murit pe 29 noiembrie 1986, la vârsta de 82 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici