Filmările pentru telenovela "Iubire şi onoare", de la Acasă, s-au încheiat

Filmările pentru telenovela "Iubire şi onoare", de la Acasă, s-au încheiat, Mădălina Drăghici, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Diana Dumitrescu şi colegii lor din distribuţie intrând în vacanţă, informează televiziunea.

Urmărește
6 afișări

După nouă luni de muncă asiduă, pe platourile de filmare din Buftea s-a tras ultima secvenţă a telenovelei "Iubire şi onoare". Actorii şi echipa au intrat într-o binemeritată vacanţă, în timpul căreia toţi şi-au propus să-şi încarce bateriile. La ultima secvenţă filmată, actorii au fost cuprinşi de emoţii, au avut lacrimi în ochi şi au aplaudat.

Mădălina Drăghici, protagonista telenovelei, aflată la prima ei colaborare cu Acasă, a spus "la revedere" cu regret Ilincăi, personajul pe care-l interpretează, de luni până joi, de la 20.30. "Întreaga zi de filmare am avut un sentiment foarte ciudat şi foarte multe emoţii, poate la fel ca-n prima zi de filmare. Am trăit un moment dificil când decorul care era camera Ilincăi începea să fie mutat. A fost dureros, am simţit că prefer să-mi ia mie lucruri din casă decât să ia din camera personajului pe care l-am interpretat timp de nouă luni. Era cumva senzaţia că se destrăma un univers pe care l-am creat cu drag, pasiune şi entuziasm şi că rămâne gol în urmă", spune cu lacrimi în ochi Mădălina.

După ultima zi de filmare, pentru actori a început mult aşteptata vacanţă. Implicaţi într-o frumoasă poveste de dragoste, Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au propus să petreacă, în vacanţă, şi mai mult timp împreună. "O să plecăm câteva zile prin Europa, nu ştim încă unde. Adela îşi doreste foarte mult să ajungă la malul mării, aşa că probabil vom căuta un loc cald, cu mare", spune Radu. "Îmi doresc o vacanţă liniştită, într-un oras boem, la malul mării", adaugă şi Adela.

Nicoleta Luciu i-a spus "la revedere" Sorayei şi a revenit la slujba cu normă întreagă de… mămică. În vacanţă, Nicoleta îşi va lua băieţelul, pe Zsolt, şi vor merge împreună la Salina din Praid. "Mă duc cu Zsolt Jr. la o salină lângă Bucureşti de ceva timp, pentru că medicii spun că e foarte bine ca cei mici să petreacă timp în aerul puternic salinizat. Acum, că avem vacanţă, o să mergem la Praid, la salină, unde vom sta timp de o săptămână. Zsolt Jr. îşi face deja bagajele, îşi strânge jucăriile şi abia aşteaptă să plece la plimbare", spune frumoasa mămică.

Diana Dumitrescu are şi ea planuri mari de vacanţă. După încheierea filmărilor pentru telenovela "Iubire şi onoare", vedeta Acasă este pregătită să-şi răsfeţe soţul cu delicii culinare, să-şi petreacă timpul alături de Abi, patrupedul familiei, şi să plece într-o vacanţă. "În plus, o să fac şi foarte mult sport, o să ajung la cumpărături, că nu am mai mers la shopping în timpul săptămânii de foarte mulţi ani. O să plec la Constanţa, la malul mării, şi, împreună cu ai mei, vom merge în Deltă, la casa noastră de vacanţă. M-am despărţit cu regret de Oxana, un personaj care mi-a plăcut foarte mult, dar mi-am propus să nu suspin prea mult şi să mă bucur de fiecare clipă liberă petrecută alături de familie şi prieteni dragi", povesteşte vedeta Acasă.

Mădălina Drăghici vrea o vacanţă linişită, în care să revină la pasiuni mai vechi: "Am fost atât de obişnuită cu plecările în străinătate încât acum simt că-mi lipsesc, aşa că aş vrea să fug într-o vacanţă departe, departe. Vreau să mă odihnesc înainte de toate fizic şi psihic, să mă simt bine, să profit de timpul liber. Şi o să profit de vremea frumoasă din acest weekend ca să-mi reiau cursurile de echitaţie. În plus, la îndemnul Dianei Dumitrescu, o să mă apuc, în mai, de wakeboarding", spune Mădălina.

Pentru Andreea Pătraşcu vacanţa este echivalentă cu pregătiri de nuntă. "Sunt atâtea lucruri de făcut şi atâtea detalii de pus la punct încât acum mi se pare că o nouă zi de filmare ar fi o zi de vacanţă. Noroc cu wedding planner-ul nostru de la Ambasad'Or care ne sfătuieşte şi ne ajută foarte mult. Important e că lucrurile se aşază şi capătă conturul pe care ni l-am dorit. Aş vrea să-mi amintesc de ziua nunţii ca de cea mai frumoasă zi din viaţa mea şi sper ca şi invitaţii noştri să se simtă excelent. La concediu ne gândim abia din iunie", mărturiseşte interpreta lui Coco din telenovela "Iubire şi onoare".

Aventura de pe platourile de filmare s-a încheiat, dar cea de pe micul ecran continuă. În episoadele următoare, în telenovela "Iubire şi onoare", producţie MediaPro Pictures, Soraya (Nicoleta Luciu) se confruntă cu o situaţie limită, iar Ilinca (Mădălina Drăghici) are o noua premoniţie care îi tulbură somnul şi visele. Acasă, în telenovela "Iubire şi onoare", de luni până joi, de la 20.30, telespectatorii vor afla adevărul despre explozia de la firma de diamante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici