- Home
- Life-Entertaiment
- BUCUREŞTI, (29.03.2011, 11:06)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Filmul "Avocatul din limuzină" - în cinematografele româneşti, de la 1 aprilie
Thrillerul "Avocatul din limuzină/ The Lincoln Lawyer", cu Matthew McConaughey şi Marisa Tomei în rolurile principale, care spune povestea unui avocat ce lucrează de la bordul automobilului său Lincoln, are premiera în cinematografele româneşti pe 1 aprilie, informează Mediapro Distribution.
Urmărește
38 afișări
Devenit celebru deopotrivă pentru rolurile comice - "Pe val/ Surfer, Dude", "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani/ Failure to Launch", "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" -, cât şi pentru interpretările dramatice din "Amistad" şi "Vremea răzbunării/ A Time to Kill", Matthew McConaughey revine pe marile ecrane cu cel mai recent proiect al său, "Avocatul din limuzină".
Filmul are premiera în România pe 1 aprilie, în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), The Light Cinema, Cityplex (Constanţa) şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Baia Mare, Timişoara, Bacău, Iaşi, Piteşti).
Dorinţa lui Matthew de a interpreta un nou rol de avocat nu a fost o surpriză pentru nimeni, actorul recunoscându-şi atracţia pentru această meserie: "Mi-am dorit să fac dreptul de când eram copil. Până în primul an de liceu, am fost sigur că voi urma cursurile Universităţii de Drept din Texas. Un pic mai târziu am înţeles că asta ar însemna încă cel puţin cinci ani de şcoală, iar eu îmi doream totuşi să profit la maximum de viaţă şi să acumulez cât mai multă experienţă".
Bazat pe romanul omonim al renumitului Michael Connelly, filmul urmăreşte povestea lui Mickey Haller (Matthew McConaughey), un avocat oarecare din Los Angeles, care, mereu pe drumuri, foloseşte bancheta din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. Cu maşina se plimbă între tribunalele din oraş şi infractorii mărunţi pe care îi apără: şoferi prinşi beţi, motociclişti certaţi cu legea, traficanţi de droguri. Pentru el, legea nu mai este de mult timp o unealtă a binelui, ci mai degrabă un exerciţiu de speculare şi manipulare a circumstanţelor pentru a obţine rezultatele dorite de clienţi.
Pe parcursul întregii cariere, Haller s-a temut că a devenit incapabil să recunoasca un om inocent, dar ultimul său caz îl face să simtă gustul groaznic al vinovăţiei, al răului nativ, pur şi diabolic. Louis Roulet, cel mai recent client, este arestat pentru vătămarea unei femei pe care a cunoscut-o într-un bar. Provenit dintr-o familie înstărită, playboy-ul este protejat şi susţinut de mama sa, care vrea cu orice preţ să îl scoată basma curată. Pe măsură ce desluşesc cazul, Haller şi detectivul Raul Levin scot la lumină o latură sinistră a personalităţii lui Roulet şi nenumărate dovezi ale trecutului său întunecat. Deşi tânărul este cel mai profitabil client pe care l-a avut vreodată, Haller începe să fie îngrozit de dimensiunile ororii şi, cu preţul propriei vieţi, se zbate să facă dreptate în această poveste.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Ion Cristoiu: Mă întrebam pe 14 noiembrie 2014: Sunt românii capabili, duminică, la al doilea tur, de o Revoluţie prin vot?
-
Trump deţine controlul deplin asupra guvernului, dar nu va obţine întotdeauna ceea ce doreşte
-
Cutremur joi dimineaţa în Arad
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 08:09
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 995. Ucraina neagă acuzaţiile privind dezvoltarea de arme nucleare / Biden şi Xi se pregătesc pentru discuţii privind sprijinul Chinei pentru Rusia
-
astăzi, 08:09
Peste 800 de milioane de oameni suferă de diabet, boala care ameninţă mai ales ţările sărace