Filmul "Bambi", lansat pe DVD şi Blu-ray

Filmul de animaţie clasic "Bambi", nominalizat la trei premii Oscar în 1943 şi recompensat cu un premiu special la Globurile de Aur din 1948, va fi lansat pe DVD şi Blu-ray, informează Pro Video.

Urmărește
33 afișări

Cei mici sunt aşteptaţi sâmbătă, la Diverta din Plaza România din Capitală, începând cu ora 17.00, pentru a lua parte la o vizionare în exclusivitate a filmului "Bambi".

Nicoleta Luciu, Elvira Deatcu şi Wilmark se număra printre părinţii celebri care vor veni împreună cu cei mici pentru a petrece câteva ore într-o lume de basm. Alături de animatori, copiii se vor distra colorând personajele favorite, vor participa la jocuri amuzante şi sesiuni de facepainting şi vor putea câştiga zeci de premii.

Al cincilea lungmetraj animat realizat de studiourile Walt Disney şi lansat oficial în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, "Bambi" a primit trei nominalizări la Oscar, dar mai presus de orice, aprecierea a numeroase generaţii de copii.

Bambi este un pui de căprioară pentru care lumea din jur este cu adevărat fascinantă, iar fiecare lucru nou descoperit este plin de magie. Alături de prietenii săi, iepuraşul Thumper (Bocănilă) şi sconcsul Flower (Floare), cei trei vor explora cu multă curiozitate lumea din jurul lor, învăţând lecţii preţioase de viaţă. Ghidaţi de o bufniţă înţeleaptă, vor descoperi treptat valorile prieteniei, familiei şi iubirii, într-o animaţie de excepţie.

Cumpărătorii pot afla cum a apărut ideea filmului, dar şi alte detalii din spatele producţiei din bonusurile de pe DVD şi Blu-ray. Acestea cuprind o introducere semnată de Diane Disney Miller, "Începutul poveştii - întâlnirile de lucru ale lui Walt - Ediţie îmbunătăţită", "DisneyPedia: Prietenii lui Bambi din pădure", "Două scene căzute la montaj nedifuzate până acum, "Joc - Cartea de cunoştinţe Disney", "Galerii interactive" şi multe altele.

Un produs marca Walt Disney Studio Home Entertainment şi distribuit de Pro Video, filmul "Bambi" va putea fi achiziţionat pe DVD şi Blu-ray cu o reducere de 10% doar în cadrul evenimentului la care intrarea este liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici