Filmul de acţiune "Furios şi iute în viteza a 5-a", lider în box office-ul românesc, de la premieră

Filmul de acţiune "Furios şi iute în viteza a 5-a" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 635.083 de lei şi 35.549 de spectatori, informează Agenţia Champions.

Urmărește
14 afișări

Vin Diesel şi Dwayne Johnson, eroii principali din această franciză, şi-au ambalat de această dată motoarele bolizilor pe străzile din Rio de Janeiro, iar filmul lansat weekend-ul trecut a avut încasări de 83,6 milioane de dolari, fiind lider în box office-ul nord-american.

Pe poziţia a doua s-a clasat animaţia "Rio", care a avut încasări de 240.610 lei şi 11.639 de spectatori. Blu, un papagal ara domesticit, ducea o viaţă confortabilă în America de Nord, când ştiinţa l-a determinat să plece în Brazilia: el trebuie să o întâlnească acolo pe Perla, ultima femelă din specia lui. Regizorul peliculei este brazilianul Carlos Saldanha, iar vocile principale sunt asigurate, printre alţii, de Anne Hathaway şi Jesse Eisenberg. Acest film de animaţie, realizat de creatorii francizei "Epoca de gheaţă", a generat încasări de 81,3 milioane de dolari în primele două săptămâni de proiecţii pe marile ecrane nord-americane, potrivit datelor comunicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations.

Pe locul al treilea s-a clasat "Concediu de la căsnicie", cu încasări de 143.729 de lei şi 8.030 de spectatori. Construit pe baza unei idei comice şi cu personaje în care mulţi spectatori se pot regăsi, filmul "Concediu de la căsnicie" îi urmăreşte pe Rick (Owen Wilson) şi Fred (Jason Sudeikis), doi prieteni foarte buni, căsătoriţi de mulţi ani, care sunt pe punctul de a afla ce pot face cu o săptămână de libertate absolută. Încercând să readucă pasiunea în căsniciile lor, consoartele celor doi (interpretate de Jenna Fischer şi Christina Applegate) le oferă soţilor o săptămână în care sunt liberi să facă orice îşi doresc, fără întrebări şi, mai ales, fără consecinţe. Pare într-adevăr un vis devenit realitate pentru Rick şi Fred, însă comicul situaţiei nu întârzie să apară. Proaspeţii crai realizează repede că libertatea câştigată peste noapte nu îi ajută absolut deloc şi că, după atâţia ani de trai liniştit, sunt complet depăşiţi de provocările burlăciei. Filmul este adus pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution.

Pe poziţia a patra s-a clasat premiera "Naşa", care a avut încasări de 90.806 lei şi 4.833 de spectatori. Într-o manieră extrem de comică, "The Godmother/Naşa" aduce pe marile ecrane povestea lui Jennifer Prodan (Whitney Anderson), o profesoară de limbi străine care, pentru a-şi salva soţul, recurge la înfiinţarea propriei organizaţii mafiote. Dragoş Bucur este Radu Prodan, un respectat finanţist român, cu care Jennifer are un băiat de 10 ani extrem de inteligent, David (Ştefan Iancu). Într-o bună zi, în timpul unui botez la care Jennifer participă în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe Radu. Cu această ocazie, Jennifer află că "respectabila" afacere a soţului constă de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu - The Madfather (Alex Velea). Astfel eroina se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi şi, cu ajutorul fiului său, urzeşte cel mai îndrăzneţ plan pentru a-şi salva familia. Filmul este regizat de Virgil Nicolaescu şi Jesus Del Cerro, scenarişti fiind Viorel Mihalcea şi Tudor Voican iar producători, Alma Sârbu şi Patricia Poienaru. Pelicula este adusă pe marile ecrane de MediaPro Distribution.

Pe locul cu numărul cinci în box office s-a clasat filmul "Apă pentru elefanţi", care a avut încasări de 74.572 de lei şi 4.268 de spectatori. Pelicula "Apă pentru elefanţi/ Water for Elephants", în regia lui Francis Lawrence, îi aduce pe marele ecran pe Robert Pattinson, Christoph Waltz şi Reese Witherspoon într-o poveste plasată în lumea circului în timpul marii crize economice din anii '30.

În total, cinematografele din România au avut, în weekend, încasări de 1.438.434 de lei şi 79.250 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici