Filmul de acţiune "Furios şi iute în viteza a 5-a", pe prima poziţie a box office-ului nord-american

Filmul de acţiune "Furios şi iute în viteza a 5-a", al cincilea lungmetraj din franciza "Fast & Furious", a debutat pe prima poziţie în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exibitor Relations, informează AFP.

Urmărește
18 afișări

Vin Diesel şi Dwayne Johnson, eroii principali din această franciză, şi-au ambalat de această dată motoarele bolizilor pe străzile din Rio de Janeiro, iar filmul lansat weekend-ul trecut a avut încasări de 83,6 milioane de dolari.

Animaţia "Rio", fostul lider al box office-ului nord-american, a coborât pe poziţia a doua, cu încasări de 14,4 milioane de dolari. De la lansarea lui în urmă cu două săptămâni, acest film de animaţie, realizat de aceeaşi echipă care a produs şi seria "Epoca de gheaţă/ Ice Age", a avut încasări de 103,6 milioane de dolari.

Comedia "Tyler Perry's Madea's Big Happy Family", care readuce în scenă personajul Madea, o femeie afroamericană care încearcă din răsputeri să reunească familia nepoatei sale, a pierdut un loc şi a coborât pe poziţia a treia, cu încasări de 10,1 milioane de dolari de vineri până duminică.

Drama "Apă pentru elefanţi/ Water for Elephants", în care actorul britanic Robert Pattinson interpretează rolul ajutorului unui medic veterinar care se angajează într-un circ ambulant după ce şi-a pierdut ambii părinţi într-un accident de automobil, a coborât un loc, până pe poziţia a patra, cu încasări de 9,1 milioane de dolari.

Comedia "Prom", o producţie a studiourilor Disney despre un grup de liceeni care se pregătesc pentru balul de absolvire, a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 5 milioane de dolari, urmată de animaţia "Hoodwinked Too! Hood vs. Evil", lansată tot weekend-ul trecut, care a generat încasări de 4,1 milioane de dolari.

Lungmetrajul "Soul Surfer" s-a menţinut pe poziţia a şaptea, cu încasări de 3,3 milioane de dolari. Filmul descrie povestea unei campioane de surf care a continuat să practice sportul ei preferat, deşi un rechin i-a smuls braţul stâng pe când avea 13 ani.

Filmul horror "Insidious", care spune povestea unui adolescent aflat în comă, al cărui spirit luptă cu forţe malefice, a urcat un loc şi a ajuns pe poziţia a opta, cu încasări de 2,7 milioane de dolari, fiind urmat de comedia de animaţie "Hop-Ţop", ce prezintă aventurile unei familii de iepuri din Insula Paştelui, care a pierdut cinci locuri faţă de săptămâna trecută şi a avut încasări de 2,6 milioane de dolari.

Thrillerul de acţiune "Transfer de identitate/ Source Code", regizat de Duncan Jones, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 2,5 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici