Filmul de animaţie "Gnomeo şi Julieta", pe primul loc în box office-ul nord-american

Lungmetrajul de animaţie "Gnomeo şi Julieta/ Gnomeo and Juliet" a urcat de pe a treia pe prima poziţie în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit cifrelor publicate de boxofficemojo.com.

Urmărește
2 afișări

Filmul de animaţie "Gnomeo şi Julieta/ Gnomeo and Juliet", care transpune celebra poveste de dragoste shakespeariană în universul piticilor de grădină, a avut încasări de 14,21 milioane de dolari de vineri până duminică. În cele trei săptămâni de la lansare, filmul a avut încasări totale de 75,14 milioane de dolari în America de Nord.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat premiera "Hall Pass", cu Owen Wilson, Jenna Fischer şi Christina Applegate, care a avut încasări de 13,42 milioane de dolari.

Pe poziţia a treia a coborât liderul de săptămâna trecută, thrillerul "Necunoscutul/ Unknown", cu Liam Neeson şi Diane Kruger în rolurile principale. Acest thriller regizat de Jaume Collet-Serra, care spune povestea unui medic, interpretat de Liam Neeson, a cărui identitate a fost furată, a generat încasări de 12,43 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia romantică "Just Go With It", cu Jennifer Aniston şi Adam Sandler în rolurile principale, s-a menţinut pe locul al patrulea, reuşind să obţină încasări de 11,10 milioane de dolari. În cele trei săptămâni de când rulează în cinematografele nord-americane, filmul a avut încasări totale de 79,35 milioane de dolari.

Pe locul al cincilea se află thrillerul SF "Numărul patru/ I Am Number Four", care a obţinut încasări de 11,03 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea unui extraterestru care se ascunde pe Terra şi încearcă să supravieţuiască printre pământeni.

Pe poziţia a şasea s-a menţinut un documentar despre Justin Bieber, idolul adolescenţilor nord-americani. Intitulat "Justin Bieber: Never Say Never", filmul îl prezintă pe tânărul cântăreţ canadian în timpul turneului său din 2010 şi a avut încasări de 9,20 milioane de dolari.

Filmul "Discursul regelui/ The King's Speech", în care Colin Firth interpretează rolul lui George al VI-lea al Marii Britanii, ce reuşeşte să îşi învingă problemele de vorbire şi să îşi asume pe deplin rolul de rege al Angliei în timpul războiului, a generat încasări de 7,61 milioane de dolari de vineri până duminică şi se menţine pe locul al şaptelea în box office-ul nord-american. "Discursul regelui" a fost recompensat, duminică seară, cu patru dintre cele mai importante premii Oscar ale acestui an, pentru cel mai bun film, cea mai bună regie (Tom Hooper), cel mai bun actor în rol principal (Colin Firth) şi cel mai bun scenariu original (David Seidler).

Comedia "Big Mommas: Like Father, Like Son", cu Martin Lawrence, a coborât de pe al cincilea pe al optulea loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,55 milioane de dolari.

Premiera "Drive Angry/ Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie", de Patrick Lussier, cu Nicolas Cage în rolul principal, s-a situat pe locul al nouălea, cu încasări de 5,13 milioane de dolari de vineri până duminică. Inspirat de filmele anilor '70, "Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie" aduce în prim plan povestea originală a lui Milton (Nicolas Cage), un proscris care evadează la propriu din iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata. Pornind într-o cursă agonizantă împotriva timpului, bărbatul are la dispoziţie trei zile pentru a răzbuna moartea fiicei sale şi a opri îndeplinirea planurilor odioase ale sectei.

Thrillerul "The Roommate", în care tânăra studentă Sara plonjează într-un veritabil univers horror după sosirea în campusul universitar a noii sale colege de cameră, Rebecca, a coborât pe poziţia a zecea, cu încasări de 2,05 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici