Filmul de animaţie "Rango", lider în box office-ul românesc de weekend

Filmul de animaţie "Rango" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 251.277 de lei şi 14.980 de spectatori, informează Agenţia Champions.

Urmărește
7 afișări

Filmul este regizat de Gore Verbinski, responsabil pentru seria "Piraţii din Caraibe". Vocile personajelor din film aparţin lui Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Alfred Molina, Bill Nighy, Harry Dean Stanton, Ray Winstone şi Timothy Olyphant. Johnny Depp îi dă voce simpaticului Rango, un cameleon care trăia liniştit ca animal de companie într-o familie obişnuită, până în ziua când a fost dat peste cap de o criză de identitate majoră. Şi pentru că se visa erou ca-n filme, Rango s-a trezit pus în situaţia de a salva un orăşel din Vestul sălbatic terorizat de bandiţi şi de a dovedi tuturor că poate fi curajos.

Pe poziţia a doua s-a clasat liderul de weekend-ul trecut, "Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie", cu încasări de 195.007 lei şi 8.570 de lei. Inspirat de filmele anilor 1970, "Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie" aduce în prim-plan povestea originală a lui Milton (Nicolas Cage), un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata. El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard), o chelneriţă focoasă, care, asemenea lui, este în căutarea mântuirii. Împreună, cei doi încearcă să dea de urmă conducătorului demonic al sectei (Billy Burke) şi în acelaşi timp să supravieţuiască atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner), trimis de Diavol să îl aducă pe Milton din nou în Iad. Pornind într-o cursă agonizantă împotriva timpului, bărbatul are la dispoziţie trei zile pentru a răzbuna moartea fiicei sale şi a opri secta din a-şi duce la capăt planurile odioase. Pelicula este adusă pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution.

Pe locul al treilea s-a clasat "Coana Mare: Aşa tată, aşa fiu/ Big Mommas: Like Father, Like Son", cu încasări de 149.250 de lei şi 8.148 de spectatori. Malcolm Turner, agentul FBI de top care obişnuieşte să se deghizeze într-o femeie corpolentă şi simpatică pentru a-şi soluţiona cazurile, este trimis într-o nouă misiune aventuroasă, numai că de această dată este însoţit de fiul lui vitreg, pe nume Trent.

Pe poziţia a patra s-a situat "Mecanicul/ The Mechanic", cu încasări de 104.044 de lei şi 5.231 de spectatori. Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elită cu un cod de onoare strict şi cu un talent unic pentru eliminarea ţintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârşit şi o detaşare absolută, iar Bishop este cel mai bun din breaslă. Dar când mentorul şi prietenul său apropiat, Harry (Donald Sutherland), este ucis, Bishop îşi pierde orice urmă de detaşare. Următoarea lui misiune e una autoimpusă: vrea să-i vadă morţi pe cei responsabili de crimă.

Pe poziţia a cincea s-a clasat marele câştigător al premiilor Oscar de anul acesta, "Discursul regelui/The King's Speech". Lungmetrajul "Discursul regelui/ The King's Speech", în care actorul Colin Firth interpretează rolul regelui George al VI-lea al Marii Britanii, a primit cele mai multe nominalizări la Oscar - 12 -, dintre care a câştigat trofeele pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor în rol principal şi cel mai bun scenariu original. Filmul prezintă povestea regelui George al VI-lea al Marii Britanii, tatăl reginei Elisabeth a II-a, interpretat de Colin Firth, care, fiind bâlbâit, apelează la serviciile unui logoped (Geoffrey Rush), înainte de a susţine un discurs istoric, în direct la BBC, prin care anunţă intrarea ţării în cel de-Al Doilea Război Mondial. Din distribuţia filmului face parte şi actriţa britanică Helena Bonham Carter, în rolul reginei.

În total, în weekend, cinematografele din România au avut încasări de 1.390.912 lei şi 75.634 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici