Filmul despre viaţa mafiotului John Gotti va fi regizat de Barry Levinson

Lungmetrajul "Gotti: Three Generations", o saga inspirată de viaţa fostului lider mafiot John Gotti, în care vor juca John Travolta şi Lindsay Lohan, va fi regizat de cineastul Barry Levinson, informează Reuters.

Urmărește
76 afișări

Barry Levinson îl va înlocui pe Nick Cassavetes, cineastul desemnat iniţial pentru a regiza acest film produs de Fiore Films, care a renunţat luna trecută la "Gotti" din cauza unei suprapuneri de proiecte în agenda sa de lucru.

Proiectul "Gotti: Three Generations" va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Leo Rossi şi este sprijinit de John Gotti Jr., fiul celebrului mafiot. Filmul va prezenta viaţa lui John Gotti Sr., interpretat de John Travolta, şi relaţiile acestui şef al clanului Gambino cu familia şi fiul său. Lindsay Lohan va interpreta rolul soţiei lui Gotti Jr., Kim.

Barry Levinson a regizat recent lungmetrajul despre Jack Kevorkian "You Don't Know Jack", produs de HBO şi recompensat cu un premiu Emmy, dar şi thrillerul "The Bay", produs de Lionsgate, care va avea premiera în a doua jumătate a acestui an.

Pe parcursul unei "cariere" îndelungate în fruntea unuia dintre cele cinci mari clanuri mafiote din New York - familia Gambino -, John Gotti şi-a atras simpatia multora, graţie eleganţei şi spiritului său. A fost poreclit de presa americană din epocă "The Dapper Don", deoarece îi plăceau hainele scumpe, dar şi "Teflon Don", în virtutea capacităţii lui uimitoare de a ieşi triumfător din procesele în care era acuzat.

În 1992, Gotti a fost găsit vinovat de săvârşirea a 13 crime, conspiraţie în vederea săvârşirii de crime, pariuri ilegale, şantaj, evaziune fiscală etc. El a fost condamnat la închisoare pe viaţă, unde a şi murit de cancer, 10 ani mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici