Filmul "Nevastă de împrumut/ Just Go With It", lider în box office-ul românesc de weekend

Filmul "Nevastă de împrumut/ Just Go With It", cu Jennifer Aniston şi Adam Sandler, a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 422.816 lei şi 23.826 de spectatori, informează Agenţia Champions.

Urmărește
139 afișări

În filmul "Nevastă de împrumut", pentru a ascunde o minciună nesăbuită, un chirurg estetician, care-i face curte unei profesoare cu mult mai tânără, o roagă pe asistenta sa, extrem de loială, să joace rolul nevestei de care chipurile intenţiona să divorţeze. Din cauza acestei minciuni, trebuie să intre în joc şi copiii asistentei, iar pe toţi îi aşteaptă un weekend în Hawaii, care, până la urmă, le va schimba viaţa.

Pe poziţia a doua s-a clasat "Dincolo de limite/ Limitless", cu încasări de 349.557 de lei şi 19.163 de spectatori. Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obişnuit să îşi contempleze în fiecare zi eşecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic - NZT.

Locul al treilea a fost ocupat de o altă premieră, "Mămici pentru Marte/ Mars Needs Moms!", care a avut încasări de 185.835 de lei şi 9.341 de spectatori. Milo (Seth Green), în vârstă de nouă ani, realizează cât de mult are nevoie de mama lui (Joan Cusack) atunci când aceasta este răpită de nişte marţieni care plănuiesc să îi "fure" calităţile extraordinare de mamă pentru a fi utilizate în creşterea copilaşilor marţieni, gata să vină pe lume. Milo este ajutat de un cunoscător al tehnologiei, un pasionat de gadget-uri, numit Gribble (Dan Fogler).

Pe poziţia a patra s-a clasat liderul de weekend-ul trecut, "Ritualul/The Rite", care a avut încasări de 156.097 de lei şi 8.407 spectatori. După ce a tulburat o lume întreagă în "Tăcerea Mieilor", laureatul premiilor Oscar Anthony Hopkins se întoarce la genul horror în "Ritualul", o poveste despre puterea răului, bazată pe întâmplări reale. Având la bază cartea scrisă de Mat Baglio "The Rite: The Making of a Modern Exorcist", "Ritualul" este un film terifiant în care diavolul reuşeste să îşi găsească acoliţi chiar şi în cel mai sfânt colţ de lume. Fiind student la teologie, Michael Kovak (Colin O'Donoghue) este trimis la Vatican pentru a studia exorcismul, poate tocmai din cauza îndoielilor sale în legătură cu dogmele religiei. Deşi este fascinat de toate aspectele credinţei, tânărul îşi foloseşte scepticismul ca pe o armură şi nu ezită să le spună superiorilor că răspunsurile pot fi găsite mai degrabă în tratamente psihiatrice, decât în forţe demonice şi exorcizări. Filmul este adus pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution.

Pe locul al cincilea s-a clasat filmul de animaţie "Rango", care a avut încasări de 100.365 de lei şi 5.979 de spectatori. Filmul este regizat de Gore Verbinski, responsabil pentru seria "Piraţii din Caraibe". Vocile personajelor din film aparţin lui Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Alfred Molina, Bill Nighy, Harry Dean Stanton, Ray Winstone şi Timothy Olyphant. Johnny Depp îi dă voce simpaticului Rango, un cameleon care trăia liniştit ca animal de companie într-o familie obişnuită, până în ziua când a fost dat peste cap de o criză de identitate majoră. Şi pentru că se visa erou ca-n filme, Rango s-a trezit pus în situaţia de a salva un orăşel din Vestul sălbatic terorizat de bandiţi şi de a dovedi tuturor că poate fi curajos.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.695.965 de lei şi 93.201 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici