Filmul "O poveste încâlcită", lansat în format Blu-ray combo pack şi DVD

Filmul "O poveste încâlcită/ Tangled" va fi lansat în format Blu-ray combo pack şi DVD, cei mici fiind invitaţi la un eveniment în acest sens, sâmbătă, într-un mall bucureştean, informează Pro Video.

Urmărește
213 afișări

Cei mici sunt aşteptaţi în Diverta Plaza Romania, sâmbătă, începând cu ora 17.00, pentru a lua parte la o reprezentaţie de teatru de păpuşi ca-n poveşti.

Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol, Elvira Deatcu şi Pavel Bartoş se numără printre părinţii celebri care vor veni împreună cu cei mici pentru a petrece câteva ore într-o lume a poveştilor. De la eveniment nu vor lipsi nici Mădălina Draghici, Adela Popescu şi Diana Dumitrescu, mari fane ale animaţiilor Disney. Alături de actori, copiii vor avea ocazia să înveţe poezii, cântecele, să participe la jocuri amuzante sau sesiuni de facepainting şi să interacţioneze cu personaje magice.

Adaptarea unui basm clasic al Fraţilor Grimm, animaţia Disney "O poveste încâlcită/ Tangled" redă cu mult umor şi fantezie călătoria captivantă a prinţesei Rapunzel (voce: Mandy Moore). Răpită de mică de vrăjitoarea Gothel (voce: Donna Murphy) pentru proprietăţile magice ale părului ei, care, descântat într-un anume mod îi menţine acesteia tinereţea veşnică, fetiţa este familiară doar cu modul de viaţă creat de mama vitregă. Rapunzel va sta astfel închisă într-un turn, fără niciun contact cu lumea exterioară, iar acest mod de viaţă este singurul pe care îl cunoaşte. Cu toate acestea, cea mai mare dorinţă de ziua ei este de a fi lăsată să vadă cum arată lumea de jos, iar aceasta i se va îndeplini mai repede decât s-ar fi aşteptat, atunci când Flynn Rider (voce: Zachary Levi), un tânăr căutat în regat pentru tâlhărie ajunge, încercând să scape de urmăritori, chiar în turn. Pornind într-o călătorie plină de peripeţii alături de acesta, Rapunzel va descoperi pentru prima dată lumea reală din exteriorul zidurilor, va trăi primele momente de iubire şi îi va regăsi pe cei care i-au dat viaţă.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar şi alte detalii din spatele camerelor de filmat vorbesc realizatorii în secţiunile bonus exclusive de pe DVD şi Blu-ray combo pack: "Descâlcirea Poveştii - Making Of", "50 de ani de Disney", "Introducerile iniţiale cu cartea de poveşti (Versiune 1/Versiune 2)".

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment şi distribuit de Pro Video, filmul "O poveste încâlcită" va putea fi achiziţionat pe DVD şi Blu-ray combo pack (Blu-ray şi DVD) cu o reducere de 10 % doar în cadrul evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici