Filmul "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi", în fruntea box office-ului nord-american

Filmul "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi/ Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", al patrulea lungmetraj din franciza "Piraţii din Caraibe", a debutat weekend-ul trecut pe prima poziţie în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor furnizate de Exhibitor Relation, relatează AFP.

Urmărește
1 afișare

Acest film SF de aventuri regizat de Rob Marshall a obţinut încasări de 90,1 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia "Domnişoare de onoare/ Bridesmaids" s-a menţinut pe locul al doilea în box office-ul nord-american. Acest film, care prezintă cu mult umor "lupta" dintre două femei pentru a organiza căsătoria prietenei lor comune, a obţinut încasări de 21,05 milioane de dolari de vineri până duminică.

Lungmetrajul SF "Thor", regizat de Kenneth Branagh, pe baza unui volum de benzi desenate, s-a situat pe poziţia a treia, cu încasări de 15,5 milioane de dolari. Filmul prezintă aventurile fiului regelui Odin, inspirate din revistele din seria Marvel Comics.

Filmul de acţiune "Furios şi iute în viteza a 5-a", al cincilea din această franciză, a mai pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 10,6 milioane de dolari.

Lungmetrajul de animaţie "Rio" s-a menţinut pe poziţia a cincea, cu încasări de 4,65 milioane de dolari. Blu, un papagal ara domesticit, ducea o viaţă confortabilă în America de Nord, când ştiinţa l-a determinat să plece în Brazilia: el trebuie să o întâlnească acolo pe Perla, ultima femelă din specia lui. Regizorul peliculei este brazilianul Carlos Saldanha, iar vocile principale sunt asigurate, printre alţii, de Anne Hathaway şi Jesse Eisenberg.

Horror-ul postapocaliptic de acţiune "Priest: Răzbunătorul", care prezintă peripeţiile unui războinic experimentat plecat la vânătoare de vampiri, a coborât de pe locul al patrulea pe poziţia a şasea, cu încasări de 4,6 milioane de dolari.

Tema căsătoriei, cu siguranţă foarte populară, se regăseşte în filmul aflat pe locul al şaptelea în box office-ul nord-american - comedia "Jumping the Broom" de Salim Akil -, care a pierdut o poziţie faţă de săptămâna trecută. Filmul spune povestea a două familii afroamericane care se reunesc cu ocazia unei căsătorii şi a avut încasări de 3,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia romantică "Iubit de împrumut/ Something Borrowed", de Luke Greenfield, a coborât o poziţie, până pe locul al optulea. Filmul, care prezintă povestea unei avocate din Manhattan, New York, ce se îndrăgosteşte de logodnicul celei mai bune prietene a ei, a generat încasări de 3,4 milioane de dolari.

Drama "Apă pentru elefanţi/ Water for Elephants", în care actorul britanic Robert Pattinson interpretează rolul ajutorului unui medic veterinar care se angajează într-un circ ambulant după ce şi-a pierdut ambii părinţi într-un accident de automobil, a coborât un loc, până pe poziţia a noua, cu încasări de 2,1 milioane de dolari.

Comedia "Tyler Perry's Madea's Big Happy Family", care readuce în scenă personajul Madea, o femeie afroamericană care încearcă din răsputeri să reunească familia nepoatei sale, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 990.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici