Filmul "Priest: Răzbunătorul" - lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră

Filmul "Priest: Răzbunătorul" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 454.912 lei şi 20.034 de spectatori, informează Agenţia Champions.

Urmărește
58 afișări

Un războinic mult încercat în lupte porneşte într-o căutare plină de peripeţii pentru a-şi salva nepoata din ghearele unei haite de vampiri, în filmul "Priest: Răzbunătorul", un horror postapocaliptic de acţiune în regia lui Scott Stewart. În această realizare vizuală uluitoare, în 3-D, pe ecran panoramic, care se constituie într-un omagiu adus marilor filme de aventură, un singur om stă în calea distrugerii umanităţii, ameninţată acum de o armată a răului.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc s-a clasat liderul de weekend-ul trecut, "Thor", cu încasări de 310.473 de lei şi 13.430 de spectatori. Acest film, care prezintă aventurile fiului regelui Odin, inspirate din revistele din seria Marvel Comics, a generat încasări de 66 de milioane de dolari în weekend-ul de debut, în urmă cu două săptămâni, în box office-ul nord-american.

Filmul "Furios şi iute în viteza a 5-a", cu Vin Diesel şi Dwayne Johnson, s-a clasat pe locul al treilea, cu încasări de 219.568 de lei şi 12.391 de spectatori.

Pe locul al patrulea s-a situat premiera "Iubit de împrumut", care a avut încasări de 139.836 de lei şi 7.650 de spectatori. Adus pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution, filmul spune povestea crizei existenţiale a lui Rachel. Timidă, tăcută, mereu în umbra altora, Rachel (Ginnifer Goodwin) este întruchiparea fetei bune. Cum împlineşte în curând 30 de ani, pe măsură ce se apropie de petrecerea sa aniversară, are din ce în ce mai des sentimentul că viaţa ei nu decurge aşa cum şi-ar fi dorit. Deşi are o carieră de succes în cadrul unei firme de avocatură din New York, ea îşi petrece tot timpul la birou, având drept şef un adevărat tiran. Dar lucrurile se vor schimba.

Pe locul al cincilea s-a clasat animaţia "Rio", care a avut încasări de 97.613 lei şi 4.950 de spectatori. Blu, un papagal ara domesticit, ducea o viaţă confortabilă în America de Nord, când ştiinţa l-a determinat să plece în Brazilia: el trebuie să o întâlnească acolo pe Perla, ultima femelă din specia lui. Regizorul peliculei este brazilianul Carlos Saldanha, iar vocile principale sunt asigurate, printre alţii, de Anne Hathaway şi Jesse Eisenberg.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.482.272 de lei şi 73.922 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici