Filmul "The Green Hornet - Viespea verde", lider în box office-ul românesc de weekend

Filmul "The Green Hornet - Viespea verde" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 209.477 de lei şi 9.427 de spectatori, informează Agenţia Champions.

Urmărește
34 afișări

Comedia de acţiune, care a avut premiera în cinematografele româneşti în urmă cu două săptămâni, spune povestea lui Britt Reid (Seth Rogen), moştenitorul unui imperiu media, care decide, alături de prietenul său Kato (Jay Chou), să lupte împotriva tâlharilor şi a lumii interlope. Britt devine justiţiarul The Green Hornet (Viespea verde), care, alături de Kato, face ordine pe străzile oraşului. Din distribuţie face parte şi actriţa Cameron Diaz.

Animaţia "O poveste încâlcită/ Tangled", lider în box office-ul românesc timp de trei săptămâni consecutiv, a ocupat locul al doilea în box office-ul de weekend-ul trecut, cu încasări de 200.326 de lei şi 9.558 de spectatori. Pelicula spune povestea lui Rapunzel, o frumoasă captivă, care are un păr blond, lung şi magic. Rapunzel, care caută biletul de ieşire din turnul unde a fost ferecată timp de mulţi ani, face o înţelegere cu cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, pe care îl ia ostatic. Duoul atipic pune la cale un plan de evadare, alături de un cal super-poliţist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, şi o gaşcă de tâlhari aspri.

Premiera "Cum ştii dacă ai noroc?/ How Do You Know?" s-a clasat pe locul al treilea în box office, cu încasări de 188.969 de lei şi 10.254 de spectatori. Lisa (Reese Witherspoon) este o femeie ale cărei abilităţi şi preocupări atletice reprezentau pasiunea vieţii ei, pentru că a practicat sportul din fragedă copilărie. Când ea se trezeşte însă eliminată din echipă, toate reperele care i-au jalonat anterior viaţa, dispar în neant. Neştiind încotro s-o apuce, Lisa se îndreaptă şovăielnic spre o viaţă de om obişnuit. Aflându-se în această stare, ea se simte atrasă de Matty (Owen Wilson), un jucător renumit de baseball, un afemeiat şi un egoist.

Pe poziţia a patra s-a clasat filmul de aventuri "Anotimpul vrăjitoarei/ Season of the Witch", cu încasări de 106.376 de lei şi 5.711 spectatori. În vremuri de mult uitate, într-un ţinut devastat de războaie, ultimii cruciaţi se întorc acasă, pentru a-şi regăsi pământurile pustiite de ciumă. Cardinalul (Christopher Lee) este convins că groaznica molimă este un blestem al iadului, adus asupra oamenilor de către vrăjitoarea cea neagră. Ea vede slăbiciunile ascunse adânc în inimile tuturor. Şi ceea ce vede, foloseşte împotriva lor. Behmen (Nicolas Cage), un erou al cruciadelor, împreună cu Felson (Ron Perlman - Hellboy), tovarăşul său de arme, sunt aleşi să o ducă pe strania femeie la o mănăstire izolată, unde călugării, printr-un străvechi ritual, vor îndepărta blestemul.

Pe locul al cincilea s-a situat filmul de animaţie "Ursul Yogi 3D", cu încasări de 103.745 de lei şi 5.066 de spectatori. Alături de prietenul său cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), Yogi (voce: Dan Aykroyd) pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura coşurile cu mâncare aduse de turiştii veniţi la picnic. "Mai isteţ decât urşii de rând", cum îi place lui să spună, Yogi este permanent cu un pas înaintea pădurarului Smith (Tom Cavanagh) şi îi da acestuia mari bătăi de cap. Pelicula este adusă pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.213.062 de lei şi 62.273 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici