Florin Piersic Jr. - eliminat din competiţia "Dansez pentru tine", Lavinia şi Augustin - la duel

Florin Piersic Jr. a fost eliminat din competiţia "Dansez pentru tine", vineri, când ringul de dans a fost invadat de vampiri, dansuri sexy şi mulţi stropi de ploaie, iar Lavinia Pârva şi Augustin Viziru au fost din nou condamnaţi la duel, informează un comunicat al postului Pro TV.

Urmărește
3 afișări

Perechile concurente au avut de trecut prin emoţiile, dar şi farmecul dansului în ploaie care implică multe riscuri, însă s-au lăsat purtaţi în paşi de dans şi de poveştile cu vampiri pe care fiecare le-a întruchipat în stilul de dans tras la sorţi.

Pro TV a fost lider detaşat de audienţă pe tot parcursul competiţiei visurilor de vineri seara atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban. Aproape două milioane şi jumătate de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit "Dansez pentru tine" în minutul de aur, 22.14, când Pro TV înregistra 12,5 rating pe întreg publicul din mediul urban şi 35,2 procente din cota de piaţă pe cel comercial.

Cele mai mari emoţii ale serii le-au avut perechile de la duel care au demonstrat vineri seara că s-au pregatit până la epuizare pentru a impresiona telespectatorii şi juriul. Deşi a fost lăudat pentru felul în care a evoluat din punct de vedere al dansului şi deşi a primit multe note de 9, Florin Piersic Jr. a fost nevoit să se oprească din drumul său către împlinirea visului Alinei. În urma voturilor telespectatorilor Pro TV, Florin Piersic Jr. şi Alina au fost nevoiţi să părăsească competiţia visurilor cu 45,47% din totalul voturilor serii. Chiar dacă lupta pentru visul ei s-a oprit, Alina îşi găsea puterea să zâmbească, poate şi pentru că seara de vineri îi va rămâne în suflet drept una dintre cele mai importante din viaţa ei. Înainte de unul dintre dansurile duelului, Alina a fost surprinsă să-l revadă în platoul emisiunii chiar pe iubitul ei, Ştefan, care i-a adus un mare buchet de trandafiri împreună cu o cerere în căsătorie în direct, în faţa părinţilor ei şi a milioane de telespectatori.

Augustin Viziru şi Aurora au răsuflat uşuraţi la aflarea verdictului telespectatorilor care au decis ca ei să meargă mai departe în concurs. Cu toate acestea, bucuria lor nu a fost de lungă durată, deoarece finalul emisiunii le-a adus o nouă condamnare la duel alături de una dintre cele mai încercate perechi ale sezonului. Cu coregrafii destul de elaborate şi mulţi susţinători în platou printre care soţia şi prietenii lui Augustin şi familia Aurorei, Augustin şi Aurora au avut un tonus bun care însă nu le-a fost suficient. După nenumărate accidentări şi cu un duel la activ, pe Lavinia Pârva şi Decebal îi aşteaptă o săptămână teribil de grea cu zeci de ore de antrenamente, nopţi nedormite şi lacrimi. Chiar dacă dansul în ploaie a fost unul sexy, Lavinia şi Decebal nu au convins juriul că merită să scape de emoţiile duelului. Astfel că de pe primul loc pe care se situau ediţia trecută au ajuns din nou în ghearele nemilosului duel.

Perechea-vedetă a serii a fost cea formată din Cove şi Claudia care a primit în urma dansurilor pline de spirit şi umor mai multe note de 10 şi ropote de aplauze din partea publicului spectator. Pe lângă entuziasmul tuturor celor care le-au privit amuzanta coregrafie, Cove şi Claudia au primit vestea că au încheiat ediţia în fruntea clasamentului, chiar pe locul I.

Deşi a mărturisit că nu-i place deloc ploaia, Roxanei i-au purtat noroc precipitaţiile din platoul emisiunii, pentru că a realizat alături de Ştefan dansuri dinamice şi pline de senzualitate cu care au reuşit să se claseze pe locul al doilea în bilanţul notelor juriului.

Cu o săptămână în urmă când a tras la sorţi quickstep, Corina Caragea a simţit că a avut ghinion, pentru că este unul dintre cele mai dificile, dar şi comentate stiluri de dans. Cu toate acestea, Corina Caragea a reuşit să se relaxeze în ring şi să intepreteze dansurile atât de bine, încât să se claseze împreună cu partenerul ei Ştefan pe locul al treilea, smulgând chiar şi cuvinte de laudă din partea lui Cornel Patrichi.Corina Bud a avut o seară plină de emoţii, chiar dacă a purtat vestimentaţii de excepţie şi a dovedit că are multă dedicare şi ambiţie. După ce a încurcat câţiva paşi la tango, Corina a primit tot felul de comentarii de la juriul care aştepta prestaţii impecabile din partea ei şi a lui Edy. Cu toate acestea, Corina şi Edy au scăpat de chinurile duelului, deşi ca prin urechile acului, fiind ultima pereche salvată din ediţia de vineri.

Telespectatorii Pro TV au primit din nou o misiune greu de îndeplinit. Ei vor avea de ales care poveste merită să meargă mai departe întru împlinirea visului trimiţând sms la 1322 cu textul "Lavinia" sau "Augustin". Cei care îşi doresc ca fiul lui Decebal, născut cu Sindrom Down, să fie ajutat să se descurce singur în viaţă pot suna şi la 0900 760 418, iar cei care vor ca mama Aurorei să scape de depresia dată de o viaţă mult prea traumatizantă pot suna la 0900 760 417.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici