FOCUS: "Eternul feminin" în viziunea actorilor Radu Vâlcan, Denis Ştefan, Cabral şi Ioan Isaiu

Vedetele Acasă Radu Vâlcan, Alexandru Papadopol, Denis Ştefan, Cabral, Ioan Isaiu şi Wilmark le vor sărbători de 8 Martie pe mamele, bunicile şi iubitele lor, aceştia mărturisind că femeile au o influenţă foarte mare asupra vieţii lor.

Urmărește
12 afișări

Radu Vâlcan, protagonistul telenovelei "Iubire şi onoare", difuzată Acasă de luni până joi, de la ora 20.30, spune că cele mai importante femei din viaţa lui sunt mama, bunica şi iubita lui, Adela Popescu. "Sunt prea multe cuvinte pentru a defini femeia în sine şi nu ne-ar ajunge spaţiul, dar dacă n-ar fi femeia, bărbatul n-ar avea pentru ce să lupte, să sufere, să plângă şi să râdă", spune Radu Vâlcan.

Alexandru Papadopol, interpretul lui Claudiu din "Iubire şi onoare", consideră că fiecare persoană specială din viaţa unui om contribuie la ceea ce acesta devine în prezent. "O vorbă spune că noi suntem suma întâlnirilor importante pe care le-am avut în viaţa. Eu am avut foarte multe de învăţat din întâlnirile pe care le-am avut cu persoanele de sex feminin importante din viaţa mea. Acum, cel mai mult învăţ de la fetiţa mea, Ruxandra. Puritatea sufletului ei, naivitatea şi căldura din ochii îmi alină problemele de zi cu zi. Apoi este soţia mea, Ioana, care e un om extraordinar, o mamă minunată şi un partener de nădejde. De asemenea, mă gândesc cu drag la mama, care m-a învăţat să fiu cinstit, corect şi să spun adevărul în orice circumstanţă. Şi, bineînţeles, mă voi opri şi la bunica mea, care alături de părinţi m-a crescut cu toată dragostea ei. Nu în ultimul rând, gândurile mele se îndreaptă spre naşa noastră de cununie, şi naşa copilului meu, Ruxandra Ion. Este o femeie căreia îi datorez mult, de la care am învăţat multe lucruri, de a cărei încredere mă bucur şi pentru asta îi mulţumesc. Cariera mea de actor este indisolubil legată de această persoană".

Denis Ştefan, interpretul lui Rashid din "Iubire şi onoare", defineşte într-un mod aparte "femeia". "Este motivul pentru care noi, bărbaţii, facem cele mai năstruşnice lucruri din lume, atât bune cât şi rele".

În ceea ce priveşte "eternul feminin", Ioan Isaiu, interpretul lui Dan Stuttman, spune: "În copilărie Femeia era Mama, Sora şi colegele care trebuiau tachinate şi trase de codiţe. În perioada pubertăţii a început să devină o necunoscută uşor înspăimântătoare dar teribil de incitantă... în anii care au urmat s-a transformat în amantă, iubită, suferinţă, bucurie, decepţie, împlinire... Admir frumuseţea sub orice aspect, iar frumuseţea feminină o pot admira la nesfârşit într-un mod profund subiectiv. În prezent nu mai pot admira Femeia doar pentru forma ei, oricât ar fi de încântătoare, când în ochii ei văd mult văzduh...".

Cabral, prezentatorul emisiunii "Poveştiri de noapte", spune că din experienţa proprie a învăţat că definiţia femeii se schimbă odată cu schimbarea celui care emite judecata şi că "pentru doi bărbaţi diferiţi aceeaşi femeie poate avea două definiţii total diferite".

Wilmark, interpretul agentului secret Fernando din telenovela "Iubire şi onoare", mărturiseşte că mama şi surorile lui au fost reperele feminine din viaţa lui până să o cunoască pe soţia lui: "Eu am trei exemple de femei: mama mea, sora mea de vârstă apropiată cu mine, care îmi e şi o bună prietenă şi sora mea cea mică. Ele m-au învăţat să mă formez că să mă şi feresc de ele, dar şi să am grijă de ele. Soţia mea este alegerea mea în urma celor trei repere pe care le-am avut până la maturitate. Pentru mine ele sunt unele dintre cele mai frumoase lucruri de pe pământ. Să găseşti femeia potrivită înseamnă să găseşti frumuseţea şi feminitatea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici